Är på Gotland med systrarna och mamma. Har...

mms_img72859 (MMS)

Är på Gotland med systrarna och mamma. Har precis varit och sett revyn "Allt eller inget", vilka fantastiska röster några av dem hade... När vi hade åkt i morse hade Tess, som skulle vara med morfar och hundarna på förmiddagen medan Jimmy skrev tenta, ramlat och slagit huvudet i ett gammalt element. Slutresultatet blev tydligen nerblodade kläder och ett ihoplimmat jack strax över ena ögonbrynet, stackars prinsessan. Hon verkar ha klarat det fint ändå, längtar efter mina älsklingar som jag får se på söndag igen.



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Carin

Ja tänk va många gångerde slår sig när de är små, och man inget kan göra. Men man kan ju inte springa o överbeskydda dem dagarna i ändå heller. Läste nån artikel att nu är bommulsföräldrarna här... Fast jag tror de har funnits länge, alltså nu finnsinte bara curlingföräldrar utan de som skyddar sina barn från allt så de blir helt 'handikappade' som vuxna, hua...

2011-03-05 @ 09:15:34
Blogg/hemsida: http://nursen.blogg.se/
Skrivet av: Lotta, mamma till Lucas

Vilken liten sötnos! Lät mysigt med Goland,annars tänker man ju på det som en typisk sommarstad! =)

2011-03-10 @ 09:10:50
Blogg/hemsida: http://sotnosenattol.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0