9 månader av kärlek ♥

Vid den här tiden för 9 månader sedan låg jag fortfarande på förlossningen och njöt av världens underbaraste lilla Therese som då var ganska precis 2 timmar gammal. Tiden sedan dess har gått sinnessjukt fort och jag önskar liksom att det fanns en broms, inte för att stanna tiden helt men för att bromsa in så mycket att man verkligen skulle hänga med.
Tess drar sig upp till stående, går jättebra med lite stöd, kan stå själv några sekunder i taget och framför allt kan hon sätta sig ner från stående utan stöd lugnt och stilla utan något dunsande. Hon kan säga mamma och pappa specifikt till rätt person och säger även titta, ibland låter det dessutom som hon säger Tess, även om det är mer Tss. Hon kryper på alla fyra och har även börjat smyga in en lite variant där hon har ena foten i backen och kryper på knät med andra benet.
Hon vinkar och ger väldigt blöta pussar till den som vill ha.

Det vackraste vi har ligger nu i sin säng och sover, som vanligt i den ställning hon råkade ha när hon somnade mitt i buset.
Mamma älskar dig så oerhört mycket Therese, den dagen du får egna barn kanske du kan förstå exakt hur mycket du betyder för mig och hur villkorslös min kärlek till dig är. Min älskade dotter, du förgyller mitt liv med dina små egenheter, din personlighet och alla de små grejerna som utvecklas för varje dag.



Överfullt

Dagen har jag inlett med att städa Tess rum, när jag skulle börja dammsuga så märkte jag att jag behövde byta dammsugarpåse, skitkul med tanke på att vi inte hade några hemma. Den var inte bara full utan överfull gånger 2 eller något så det var bara att sticka till ICA. Nu håller Tess på att stöka ner igen, det var alldeles för välstädat för hennes smak.
Resten av lägenheten behöver sig en omgång också, köket började jag med igår så det ser vettigt ut men resten är ett kaos. Tvättstugan är behövlig den med, är nog snart en månad sedan jag tvättade. Men det blir inte idag, idag ska jag köra med lite vardagslyx, det blir ansiktsmask och hela köret så jag känner mig fräsch imorgon när det är jobbdags igen, och när man är hos frissan...


Nu vinkar vi

Sorry att videon är åt fel håll, lyckades inte komma på hur man gör för att rotera den i efterhand
Tess har i alla fall börjat vinka nu ikväll, min stora duktiga tjej



Hemklickat



Den här jackan och stickade oversize-tröjan är snart på väg hem till mig, beställde även en topp i samma färg som tröjan att ha under. Detta och mycket annat fint hittar ni hos Ellos


Lyx

Igår var jag iväg och storhandlade på egen hand, vilken lyx!!! Blev dock inget shoppat till mig specifikt utan jag lyckades hålla mig till att handla det som behövdes från apoteket, Clas Ohlson och ICA Maxi. Det mest "extravaganta" inköpet var nog en orkidée och ett par blommor till köksfönstret. På Clas Ohlson köpte jag ett nytt nätverkskort till min dator som nu fungerar precis som innan åskan slog ner
Så nu kommer det förhoppningsvis bli bättre bloggande, och med min nya mobil kanske det kan bli bättre med bilder och videor också. Min nya stora kärlek är nämligen en HTC Wildfire, så grymt härlig telefon.

Det blir mycket jobb för mig även nästa vecka, tisdagen är jag ledig (so far) och då blir det en fika med min underbara Miiqa, annars jobbar jag 8 h på måndag, 9,5 på onsdag och torsdag och 7 på fredag, efter jobbet på måndag blir det "make over" också, ska till frissan som ska få göra vad hon känner för typ med mitt hår, blir alltid så bra då så jag hoppas på att jag blir lika nöjd som vanligt, vadå lyx liksom? Har inte varit hos frissan sedan i januari så det behövs verkligen


Stackars lilla älsklingen

Min lilla prinsessa har åkt på en redig jäkla rinnsnuva, det har stått "11" under näsan på henne hela dagen vilket dock inte har påverka henne något. Men för ca 4 minuter sedan vaknade hon helt panikslagen eftersom hon inte kunde andas. :( Det var nässug i mängder som gällde och hon hatar det så då skrek hon ju ännu mer vilket resulterade i ännu mer snor.
Jag ringde mamma och frågade henne, men hon hade aldrig råkat ut för det ned någon av oss 4, aldrig på 4 barn fått andningsproblem pga snor?! Jaja, ringde sjukvårdsupplysningen som inte kunde ge något vettigt svar förutom högläge och nässug. Kul natt Jimmy och Tess kommer få, jag ska ju upp och jobba imorgon, börjar kl. 6.30 så jag måste ju försöka få lite sömn. Men jag ska nog byta av Jimmy någon gång i natt också, så att han får sova lite i sängen han med, blir till att sitta och sova i soffan med Tess på bröstet annars, enda sättet att få henne att koppla av och andas hyfsat lugnt utan att näsan snorar igen helt.
Mysigt som attans är det dock, förutom allt snor och dregel som man får på sig. Det var ju så man spenderade hela dagarna i början...


Vi är på väg till Ullared nu, jag, Tess oc...

foto0416 (MMS)

Vi är på väg till Ullared nu, jag, Tess och min mamma... Det blir en skön omväxling mot att gå hemma och dra eller jobba hela veckorna. Det ska köpas kläder och leksaker, spanas på julklappar och säkerligen köpas ett och annat som inte är planerat också



Har beställt våra födelsedagpresenter

Nu är snart våra födelsedagspresenter på väg hem till oss, så i helgen ska vi leka.
Vi fyller visserligen inte år ännu men Jimmy fyller om ett par veckor och jag om ca 2½ månad så vem bryr sig? ;)

(bilderna är lånade från cdon.com)

När det väl kommer så har vi två gitarrer till GH så vi kan spela mot varandra dessutom, ska bli så skoj!!





God morgon

Lördagmorgon och jag känner mig inte riktigt lika skruttig som i torsdags, igår gick det riktigt bra att jobba och min onda hals försvann tills på kvällen. Idag har den inte behagat visa sig ännu så jag hoppas den håller sig borta.
Tess sover fortfarande, vi har en så duktig tjej som gärna tar sovmorgon varje morgon, tyvärr har hon lite problem på kvällarna numera och brukar vakna till helt hysterisk mellan 22 och midnatt, då är det bara mat och famnen som gäller. Jag hoppas att det är en växtfas och att hon helt enkelt bara behöver mer mat under en period nu, men igår hade hon bajsat också, vilket hon typ aldrig gjort på natten någonsin tidigare och det verkade som att själva bajset gjorde ont och irriterade hennes lilla söta rumpa, hon var tydligen väldigt röd och det har hon ALDRIG blivit innan.

Idag ska vi in till stan och handla lite grejer. Jimmy ska ha en ny kudde, vi behöver nya lysrör i badrummet (sedan evigheter tillbaka men nu ska vi få tummen ur och skaffa det) och så ska vi kika på en cykelhjälm åt Tess. Senast vi var på BVC så fick vi en lien rabattkupong på en cykelhjälm eftersom Tess nu sitter stadigt. Sedan ska vi ut till mina föräldrar och hämta kudden som pappa köpte till Tess i veckan samt hämta pappas cykel som Jimmy ska låna så vi kan cykla hela familjen. Det blir garanterat en hel del bus med, vi har ju trots allt ett riktigt litet busfrö

Vad ska ni hitta på idag? Hoppas ni får en trevlig lördag oavsett.
Godmorgon på er i alla fall


Skit hals och duktig tjej

Nu har det blivit sovdags för förkylda lilla jag. Min hals känns dubbelt så tjock som vanligt, ingen höjdare direkt men det får gå en dag till. Blev med andra ord ingen träning idag, skit också... Håll tummarna för att det blir bättre i helgen dock, så jag inte behöver jobba med halsont nästa vecka.

Har busat runt med Tess nu ikväll igen, och nu när hon ställde sig upp mot mig så släppte hon taget med båda händerna och stod helt själv! Min stora duktiga lilla tjej ♥, det är inte långt borta, nu är det bara hennes självförtroende som behöver bättras på balansfronten så kommer hon stå utan stöd inom en eller ett par veckor. Jag skulle nog gissa på 1 med den takten hon gör saker och ting när det väl blivit av en gång. Det var ju inte bara en gång utan ett tiotal gånger som hon bara stod där utan att hålla sig i och viftade som en tok med armarna utan att vingla alls


Allt eller inget

Imorgon blir det en ännu tidigare dag, börjar jobba 5.30 på min gamla gymnasieskola, dessutom i den delen av skolan som jag höll till mest. Klockan 8 ska jag börja en kort praktik på ICA och sedan tillbaks till skolan för att avsluta jobbet där. Ett jäklans hattande med andra ord, blir nog cykeln ändå, är ju inte något mördande avstånd åt något håll.
Ska skaffa mitt gymkort också imoron, blir ett Zumbapass på kvällen för att fira ;) Hoppas jag får hem boken jag beställde igår också, det borde jag rimligtvis få, om deras leveranstider stämmer.

Innan det är sovdags för Tess brukar vi försöka busa av henne den sista energin, idag tog jag på henne jacka och skor och så gick hon och ajg ut och kröp runt på gräsmattan i full fart. Skitkul och hon slocknade som ett lju efter att vi hade klippt nagler, bytt blöja, tagit på pyjamas och hällt i oss 220 ml välling. Min fina lilla prinsessa ♥


Liten förfrågan och lite jobbsnack

Undrar lite om det är någon där ute som har en Bloggsvars-inbjudan att ge mig, drömma går ju ;)

Fick rycka in idag med på skolan där jag städat senaste veckan, och imorgon blir det sista dagen där på ett tag. Sedan ska jag till min gamla gymnasieskola kring lunch, om det blir som planerat så ska jag städa där i ca 2-2,5 veckor. Det är dock inget helt hundra bestämt ännu, om det blir av så ska jag vikariera för en som ska opereras, men det är inte helt hundra om det blir någon operation nu för henne eller inte. Där ska jag ju kunna hitta i alla fall, de har inte byggt om sedan jag gick där vad jag vet, kan inte tänka mig att de har gjort det, det är bara 4 år sedan jag tog studenten och de var precis klara med ombyggnationen när vi började där.

Nu ska jag slå mig ner i soffan framför fotbollen igen, god natt på er mina vänner


Tävlingsdags i bloggtorkan

Eftersom jag inte verkar komma på något roligt att blogga om för tillfället (andan faller liksom inte på när jag inte kan använda min egen dator) så kör jag ett tävlingsinlägg igen då, dags att frossa lite ;)


Jag tävlar om nappar från MAM hos HildeM.
Tävlingen hittar du här

Avslutas 8/10


Jag tävlar hos Johanna i samarbete med Mykidoo,
var med och tävla här du också.

Avslutas 15/9



Tävla hos Edvinsmamma om en valfri mössa från me&i.
Var med och tävla HÄR du med

Avslutas 19/9


Jag är med och tävlar om en tavla från Barntavlor.se.
Tävlingen hittar du hos Lindet
och den pågår fram till den 14/9 kl. 20.00.
Lycka till!



Jag är med och tävlar om en valfri åkpåse från Elodie Details hos HildeM.
Här hittar ni tävlingen

Avslutas 12/9


Jag tävlar hos HildeM om ett presentkort värde 300 kr hos Fina Frön.
Tävlingen har ni här

Avslutas 21/9



Jag tävlar om en present till bebis hos Carolina. Vinnaren vinner ett presentkort på 400 kr hos DarlingExpress.com

Avslutas 20/9



Jag tävlar hos Carolina om ett par valfria plyschbyxor från Me&I

Avslutas 16/9


Tävlingen hittar ni här

Avslutas 12/9


Här har du tävlingen

Avslutas 30/9



Lite helg

Vart satan tog helgen vägen? Det är ju redan söndag!!! Imorgon börjar jag jobba kl. 6, som vanligt så det blir en relativt tidig dejt med kudden ikväll.
Dagen spenderas med att springa upp och ner till tvättstugan, ska bädda rent i våran säng och byta till mitt vintertäcke. Sedan ska jag försöka dra ett varv med dammsugaren i hela lägenheten, det kan behövas.

Igår var det klädbytardag, blev inte så mycket men lite tillskott i Tess garderob. Jag var på jakt efter pyjamasar men inte en enda hittade jag i stl 74, massor i 62 och 68 men ingen 74 som jag ville ha. Blev en liten jakt på tradera istället så jag hoppas på några fynd.
Blev en sväng till lekparken också tillsammans med en tjej från Unga Föräldrar-gruppen. Tess och hennes son busade på ganska bra ett tag, riktiga små frön. Var så härligt när vi gick dit och de satt i vagnarna och pratade med varandra.


God morgon... Sista arbetsdagen för denna ...

foto0407 (MMS)

God morgon... Sista arbetsdagen för denna vecka, men inte var jag beredd på att behöva skrapa bilrutorna inte...



Dumma Åskar

Det sa PANG inne på kontoret, ett par sekunder senare kom en rejäl åsksmäll. Då var våra datorer redan utslagna (proppen gick), men tyvärr var det slutet för Jimmys dator helt och hållet och mitt nätverkskort rök det med. Så internet har vi bara på de bärbara oh där finns ju inga av våra program installerade. Roligt *NOT*
Så det blir nog riktigt uselt med uppdaterande ett tag framöver





RSS 2.0