Sitter på tåget mellan Skövde och Stockhol...

Sitter på tåget mellan Skövde och Stockholm efter att ha varit hos mina föräldrar och även nere i Ullared. Ska hämta tjejerna hos svärfar och sedan hem och laga tacos med älsklingen. Ikväll blir det mys och så ska jag ta och visa tjejernas nya kläder imorgon



Hemkänsla

Våren kommer mer och mer och jag börjar plötsligt inse att jag börjar bli "kär" i Rimbo. Från att ha varit en tråkig håla till att bli hemma och ganska charmigt. Det var en oväntad insikt men ganska skönt att upptäcka att jag faktiskt trivs och börjar tycka att det är fint. Att vi bara har några hundra meter till sjön och en fin badplats underlättar ju det också, jag älskar att bo nära vattnet och har alltid gjort. Trivs ni där ni bor?


Älskar dig så att hjärtat värker min under...

20120326_104531 (MMS)

Älskar dig så att hjärtat värker min underbara prinsessa <3



Svarar

Svar till Anna som kommenterade mitt inlägg om Norrtälje:

Jag är uppvuxen i Karlsborg som kryllar av turister på sommaren och är mer eller mindre stendött på vintern, sedan flyttade jag till Mariestad som har snäppet mer liv på vintern men fortfarande är en extrem sommarstad så jag är van ;) Jag älskar sommarstäder, året om pga kontrasterna mellan vinter och sommar och när man på våren ser hur staden väcks till liv


ERGObaby

Jag har blivit utvald till att vara testpilot på ERGObabys bärsele via Smartson. Alla testpiloters omdömen kommer efter hand finnas på testbloggen men jag kommer försöka skriva här också.
Fick mail om att jag blivt utvald i tisdags och redan idag kom selen jag valt, en svart sport baby carrier. Den ska gå att använda till att bära på magen, ryggen och höften så vi ska testa oss fram och se om vi hittar något som passar oss.
Det var tydligen över 3000 som anmält sitt intresse så att få bli en av 40 som faktiskt får testa den är rätt häftigt. Ellie är ju på vippen till att börja gå, men nu när vi sålt syskonvagnen så rä det ju skönt att kunna bära henne ibland så att Tess får åka i vagnen, och kanske kan även Tess uppskatta den ibland?



Gårdagseftermiddagen spenderades i Norrtäl...

20120321_145130 (MMS)

Gårdagseftermiddagen spenderades i Norrtälje där vi bytte solglasögonen jag hade köpt till Tess och byggde ut lagret med garner. Jag fascineras av hur jäkla bra kameran i nya mobilen är, inte ens våra vanliga digitalkameror hade lyckats få denna bild så skarp. Norrtälje är en otroligt fin stad, oavsett tid på året men nu börjar jag inse hur underbart det kommer vara där i sommar



Leker med min nya mobil, det blev en Samsu...

20120320_162102 (MMS)

Leker med min nya mobil, det blev en Samsung Galaxy SII som flyttade in. Nu har jag fri surf så nu behöver bara blogg.se fixa en androidapp.. Finaste Ellinor fick modella lite med mig



Frustrerad

Jag planerar hela tiden att blogga men något annat kommer alltid mellan och går före. Jag har några inläggsidéer som SKA upp i veckan så håll ut snälla ni


Kaos

Jag måste se till att byta design här i bloggen snart, har bara inte bestämt mig för hur jag vill ha det ännu. Vill jag byta bloggadress också kanske?

Mina prinsessor härjar runt här hemma, det är rena kaoset stundtals och jag måste verkligen städa! Men nog är det härligt att se dem busa mer med varandra, Ellie tar sig ju fram i full fart numera på både gott och ont, Tess tycker att hon är oerhört jobbig stundtals men det är bara att hon vänjer sig ;)


Ombyte förnöjer

Idag flyttar våran Basson till nytt hem efter 9 månaders trogen tjänst. Istället flyttar en Teutonia Cosmo in hos oss.
Tess vill ju hellre gå bredvid eller hjälpa mig köra vagnen än själv sitta i så då känns en enkelvagn smidigare i så många lägen.
Och så ska jag på en anställningsintervju, håll tummarna för att jag får jobbet så får Jimmy vara hemma med Ellie i sommar tills hon börjar på förskolan i augusti


Lite uppdateringar

Har nu hört flera påstå att vagnen är omöjlig att fälla själv, jag tycker precis tvärtom. Den är jättesmidig att fälla och jag har inte fått en enda käftsmäll ;) Fick minst 5-10 stycken av våran tidgare vagn när jag försökte fälla den.
Hjulen suger åt sig grus, ja. Men jag har tagit bort dem utan problem. Hjulen kommer aldrig se nya ut men det vore ju konstigt tycker jag, däremot ser de inte alls så hemska ut som man kan tro efter en hel vinter av sylvasst grus.





RSS 2.0