Städmani och färdigbakad bebisDagen till ära har jag plötsligt fått tonvis med energi efter flera månader utan. All foglossningssmärta är försvunnen, inga onda förvärkar och alla andra krämpor verkar också vara som bortblåsta.
Och vad gör då denna städhatande idiot? Jo, hon får städmani. Jag har tvättat jag vet inte hur många maskiner tvätt, diskat, städat rent diskmaskin och kylskåp, slängt massor med skräp osv. Jag är även sugen på att lägga mig på knä och skura under badkar och vid tvättmaskinen?!
Håll tummarna för att denna plötsliga energi är ett tecken på en nära förestående förlossning, och städmanin likaså.

Och idag gick vi in i v.38 (37+0) vilket innebär att lillebror klassas som fullgången, nu får han födas vilken dag som helst! 20 dagar till bf men jag tar gärna en förlossning denna veckan.
Har tittat på One Born Every Minute på Youtube den senaste veckan och för varje dag blir jag mer och mer rörd av att se dessa nyfödda, kladdiga, blodiga små bebisar. Tänk att jag snart får hålla i min lille kille <3


Lättnadens suckIdag drar jag en lättnadens suck efter ångesten som kom som ett knytnävsslag i fredags på posten.
Nu håller vi tummarna för att allt ser bra ut när det väl är dags för att träffa läkaren på Danderyd så jag slipper få tillbaks ångesten igen.

Nej, mer än så säger jag inte om det nu faktiskt. Det kan vi ta när lillebror väl kommit till världen någon gång under nästa månad.

V. 36 idag (35+0) och buffeln stångar neråt samtidigt som han sparkar uppåt, misshandlad på mer än ett ställe idag alltså. Dessutom har han haft hicka nästan hela dagen, lite kan vara mysigt men när han hickar nonstop en hel dag typ så blir jag lätt frustrerad..


Nedräkning

Magen sväller, naveln har fått förflytta sig utåt och allt gör ont mer eller mindre... 5 veckor kvar men jag hoppas verkligen att lillebror vill komma tidigare. 
Värmen är fruktansvärd enligt min gravida lekamen.
 
Vi har varit på tillväxtultraljud och sett att det verkar vara en stor kille, och jodå, en kille är det ;) En riktig liten rackarunge som sparkar och slår på mina revben och mina höftben. Tro mig när jag säger att det ska bli så skönt att få tillbaks min kropp igen!

RSS 2.0