Underbart

Igår var jag som sagt på Snow Patrols spelning på Münchenbryggeriet, grymt bra och jag fick även ett nytt band att hålla öronen på, nämligen förbandet, Rams' Pocket Radio (länken leder er till deras låtar på Spotify). Har lyssnat nu på morgonen på Spotify och fastnar mer och mer.

Denna låten finns dock inte på Spotify, men var nog den av låtarna igår jag fastnade mest för igår

Alla bilder får snällt vänta dock, Ellie och Tess har smaskat på kamerans datorkabel så den funkar inte längre :P


Sitter på tunnelbanan på väg hem. Har vari...

Sitter på tunnelbanan på väg hem. Har varit på konsert i Münchenbryggeriet, Snow Patrol. Förundras, som den lantis jag är över hur levande Stockholm är även vid 23 en torsdag, och hur oerhört vacker stad det är. Har även för första gången i livet sett en uteliggare, med kundvagn och allt vilket känns ganska tragiskt, vilket jävla liv. Och jag som längtar hem till min sängSin egen stil

Så här ville Therese sitta i gungan igår när vi var i lekparken, alla sätt är bra utom de dåliga, eller hur?Lilla hjärtat ♥


Mitt ljuvliga lilla hjärta med sin lurvtröja och syrrans gamla mössa+vantar. Den sötaste lilla tjejen i hela staden, hennes syster är ju stora tjejen ;)


Nu ska vi klä på oss igen och gå och hämta hem stora hjärtat från dagis, det är tomt men samtidigt ganska skönt dessa timmar utan henne, tid som jag och Ellinor får ha för oss själva med mamma-bebis gosande utan en terrorist som skriker och klättrar överallt.


Underbara ungar ♥

Underbaraste Therese

Charmtrollet EllinorHua

Och där försvann jag visst lite igen. Men igår låg jag knockad av magsjuka i kombination med en kraftig förkylning så bloggen var verkligen min sista priorotet, idag är magsjukan i schack men förkylningen biter sig envist fast.
Har haft Jimmy hemma och tack och lov har barnen varit väldigt snälla också under tiden.

Nu vill jag bara att det fortsätter åt rätt håll, jag är trött på att känna mig helt slut bara av att stå upp


I'm back

Det var länge sedan, orken har verkligen inte infunnit sig och inte suget heller. Men nu går Tess på dagis och jag saknar faktiskt bloggandet lite. Jag har dock funderingar på att skaffa en ny bloggadress och "börja om", men vi får se hur det blir med det.

Jul, 2-årsdag och nyår har passerat. Ellinor blir 8 månader imorgon, hur sjukt är inte det? Vi har bott här i Norrtälje i 5 månader och ändå inte fått ordning på någonting i princip. Sovrummet ska fortfarande tapetseras, tavlor ska upp på väggarna och skåpen ska prganiseras men det rör sig framåt ändå. Vi har haft underbart vinterväder ett par dagar nu, soligt och vitt med alldeles perfekt mängd snö. Jag njuter av utsikten från vårat vardagsrumsfönster, det må så vara att det bara är hyreshus men vid solnedgången änr det så vackert. Eller när solen skiner riktigt klart. Jo, jag börjar nog trivas rätt bra här


Basson Duo Twin, 8 månader in


Jag har fått en del frågor om vagnen den senaste tiden och tänkte göra en liten update. Numera sitter Ellie också upp i vagnen så vi använder sittdelarna, en åt varje håll. Allting funkar kanon fortfarande och även om det ser ganska trångt ut för Tess på bilden så är det ingen större fara, numera når hon visserligen upp med huvudet och nuddar suffletten men det stör inte henne och på bredden är det ingen fara heller. Mycket vinterkläder gör ju att det ser värre ut än det är.
Ellie trivs jättebra i vagnen och det är kul för dem båda att kunna se varandra bra. Vi har varit ute i skogen i snön och det var tungt, ja. Men det hade det ju blivit med vilken vagn som helst, faktum är att det kändes smidigare med Basson än med våran gamla Brio, chockerande nog. Framhjulen är lätta att låsa och vi tog oss fram även på en liten orörd naturstig full med snö.

Jag fick även frågan om vagnen ihopfälld, så här ser det ut i våran bil när vi gör en snabbvariant, vi fäller aldrig med sittdelarna på utan klickar loss dem och fäller vagnen. Det tar ca 1 minut, max, att fälla ihop och att fälla upp vagnen när man gjort det några gånger. Åker vi med mycket packning tar vi av hjulen och meckar lite mer, då får vi utan problem plats med resväskor, resesäng, extra madrass m.m i bagaget också, och då är vårat bagage ganska litet och svårpackat (typ som V40 tror jag).


RSS 2.0