Ung på nytt

Första heldagen i skolan ligger framför mig, blir spännande att se hur det går. Men seriöst? Jag går från en kurs med 2 böcker till en med 11, känner mig ju pank redan nu och då ska flygbiljetterna för barnen betalas också. Jaja, handbollen är ju betald för hela säsongen så då blir väl allt bra? ;)


Göra om, göra rätt

Första skoldagen i måndags, tog ca 15 minuter in på första föreläsningen i kemi innan jag insåg att jag var helt lost, inte fattade ett ord och så uttråkad att jag kunde dö. Tanken på ytterligare 2,5 h av den föreläsningen var ingen höjdare, ytterligare 1,5 år av kemi var bara att glömma. Så jag gick därifrån så snart jag kunde och mailade syv för att avbryta studierna, och sedan började jag maila runt till olika instutitioner för att förska få en plats på ämneslärarprogrammet med svenska eller engelska som ingångsämne. Tyvärr fanns inga platser kvar så jag fick börja leta fristående kurser istället.
Idag fick jag besked om att jag kom in på engelskakursen så nu blir målet att läsa 2 år engelskakurser, 1,5 år historiakurser och sedan KPU så jag får min lärarexamen. Så kursböckerna jag hade köpt till kemin blev nu värdelösa, och jag har en hel drös med engelskaböcker att köpa istället. Kul läge


Onsdagsunderhållning

Kvällens sysselsättning blir handboll, träningsmatch mellan Rimbo HK och CaperioTumba. Fyller på rätt bra med publik så det kan nog bli skön stämning.Bara några veckor till elitseriepremiären och biljetten ligger och väntar i min plånbok, bortamatch mot Hammarby, inleder alltså med ett derby... Och första hemmamatchen ska vi inte glömma: Skövde, mitt gamla favoritlag som förstärkt med bl.a Jonas Källman. Tur jag har min säsongsbiljett, så jag inte missar något ;)

RSS 2.0