Svallande vågor

Detta med bloggandet går visst i vågor, önskar att det fanns en Android-app, då kanske det hade blivit bättre som det är nu måste jag ju sitta vid datorn för att blogga eller skicka massa tråkiga sms...
Idag ska vi ut och busa jag och barnen, blir en sväng till affären också för i kväll ska jag göra tacopaj, när jag för en gångs skull inte måste tänka på att det ska räcka till matlåda åt Jimmy.


Fortsätter på shoppingtemat


Tess och Ellie fick matchande byxor av mamma/mormor, blir väl tjusigt i sommar? ;)
Och Jackan är ett tradera-fynd. 150 kr fick jag ge för den samt ett par småslitna överdragsbyxor. Byxorna har ett pyttehål på ena knät som jag ska laga och så får de vara på dagis.
Även Ellie har fått sig en vårjacka, även den ett traderafynd för ynka 106 kr. :)


Ullared

I fredags var jag nere i Ullared med mamma och min ena syster. Det blev ganska mycket verktyg och rengöringsprodukter av olika slag som inte är så kul att visa upp här, mitt bästa fynd var Libresse tamponger för 8.95/ 2-pack. På ICA kostar de typ 24.90 eller något ;)

Men självklart blev barnen bortskämda med kläder
Detta är dels sådant som jag köpte och dels sådant mamma köpte till Tess. På bilderna saknas en topp som hon har på sig just nu och vägrar låta mig fota, en pyjamas som fortfarande ligger i sin förpackning samt 2 par trosor och ett nattlinne som blivit nedkissat.
Lila jeans: 79.95, Lila och gula t-shirtarna 39.95, Turkosa leggings 34.95, T-shirt med stjärnor 49.95, T-shirt med fjärilar 59.95, Randig t-shirt 39.95, Regnvantar 29.95, Regnställ 229
Alla bilder är klickbara


Lite musik att dansa och sjunga till


Blandade kläder till Ellie, strumporna är likadana som Tess fick men jag tog kort på båda sidor av förpackningen då det är 3-pack med "pippi-mönstrade" strumpor, vita, blåa och röda. Även detta är blandade köp av både mig och mamma.
Färgen på regnstället ser konstig ut men det är samma som på Tess förutom att det är svart istället för rosa. Köpte även ett par överdragsbyxor från Abeko som jag inte fotat.
T-shirt med hjärta 39.95, Grön/vitrandig t-shirt 29.95, Rosarandig t-shirt 59.95, Jeans 69.95, Rosa leggings 34.95, Pippistrumpor 19.95, Regnställ 229Jimmys "leksak" blev ett pussel


Och så måste jag ju visa mina nya nagellack. Jag älskar Depends minilack, alldeles lagom stora och i många roliga färger. Dessa är helt underbara, lila, blått och silver. 14.95/st


RSS 2.0