Jag är fantastisk!

Ni vet hur det är va? När man tänker att man ska göra något och sedan kommer på flera dagar senare att man änå har glömt? 
Så är jag med bloggandet just nu... Jag skulle ha skrivit här efter mitt beök hos barnmorskan i onsdags men minnet är som hos en senil guldfisk.
 
Det är så mycket som händer, samtidigt som absolut igenting händer. Det är skolan med seminarium, tentor osv. (Jag fick godkänt även på andra delkursen för övrigt, 7,5 friska hp till altså, snart ska jag väl kunna få lite pengar från csn igen kan man tycka). Det är hämtningar och lämningar på förskolan. Det är födelseagsfiranden och ännu mer.
Min kropp strejkar, foglossning från helvetet gör att jag knappt kan gå ytanför ytterdörren och nu när bilen är på verkstan är jag ännu mer låst här hemma, jag kan inte gå till förskolan utan det får J sköta tills vi får hem bilen igen och den har gått igenom besiktningen... Känns som att det bara är strul med vår bil, när den väl gått igenom besiktningen kommer vi börja kolla ordentligt på en "ny". För att känna att vi har utrymme att åka bekvämt hela familjen blir det troligen en 7-sitsig bil, men vi kommer plocka ur ett eller två av extrasätena så vi får ordentligt med plats för hund och barnvagn m.m. Tänk vilken skillnad det blir att ha 3 barn istället för 2, en tvåbarnsfamilj får ju utan problem plats i en vanlig kombi medan det blir ganska trångt för en trebarnsfamilj, speciellt om man dessutom har en stor hund som ska få plats också. 
 
Dagens höjdpunkt: Jag har beställt min nya mobil, jag får viserligen vänta innan jag får hem den men den är beställd! Har haft min Galaxy S2 i över 2 år och haft strul med den det senste året så det är mycket efterlängtat. Snart är mobilen med eko i micen, usel batteritid, repad kameralins och ett eget liv ett minne blott och in i mitt liv kommer istället en tjusig, förhoppningsvis välfungerande, Galaxy S5. Releasedatumet är på fredag men jag har beställt via min egen operatör och de har lite leveranstid på den också så jag får vänta 2-3 veckor innan den äntligen kommer är det sagt. Men man vet ju aldrig, ibland får man ju det man beställt tidigare än planerat ändå


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0