Snart är det jul, eller?

Här hemma städas det för fullt, stundtals...
Det är mindre än en vecka till jul, helt galet ju. Och innan dess behöver vi städa ordentligt här hemma, damma, dammsuga, torka golv och plocka ordning. Dessutom ska vi få upp lite tavlor innan julafton har vi sagt, så vi kan få in en gran där vi ska ha den. Och i mellandagarna blir det födelsedagskalas för Therese, min stora tjej blir snart 2 år.
Det blir en tripp till IKEA i veckan, införskaffa de sista julklapparna och lite småplock som behövs här hemma, och så ska jag ta mig till Täby Centrum och shoppa julklappen till Jimmy också.

Men vart är snön? Det känns mer som april än december här hemma. Igår snöade det, sedan regnade det, snöade lite till och regnade lite till. I natt låg ett tunt lager snö på backen och idag är allt borta igen... Jag vill ha en vit jul!!!


Orkar inte

Idag är en sådan där jobbig dag, allt känns segt och trist.
Jimmy har innebandyturnering med jobbet nu ikväll så han är inte hemma fören vid 22-tiden så jag har barnen helt själv hela dagen och vi har inte orkat ta tag i någonting alls.  Jag gillar inte dessa dagar, känns som att jag kommer somna innan Jimmy ens är på väg hem. Bara en halvtimme tills jag ska börja förbereda tjejerna för sängen, som jag längtar!!!


Tävla hos MammaMarlie

Just nu kan man tävla om en personlig almanacka hos Mamma Marlie. Passa på att tävla du med, ju fler desto roligare?
Klicka här för att komma direkt till tävlingen


Välkommen till familjen Sjuk

Jag har ont i halsen och jobbig torrhosta, Tess börjar bli hes och verkar ha lite ont i halsen och Jimmy har ont i halsen. Underbara höst/vinter, jag skyller på det usla vädret vi haft. Blåsigt, jobbig mellantemperatur där man tenderar att klä sig lite för mycket eller för lite och allmänt ruggigt. Jag föredrar verkligen snöigt och kallt

Roligare liv kan man ha, jag vet

RSS 2.0