Bortskämd liten tjej

Nu har jag börjat göra mig av med julen för i år, snögubben i Tess fönster har fått göra plats för den "Björn-mobil" hon fick av sina morföräldrar i födelsedagspresent idag.
Och det känns lite lyxigt att lillfröken har ett alldeles eget bollhav, men hon älskar det.

Ikväll blir det tacosmys efter att hon somnat, det är ju så mysigt att få krypa upp i soffan med älsklingen, titta på någon film och äta god mat. Kanske kommer det fram lite annat gottit efter maten också, om vi orkar. Undra just om mataffären har öppet fortfarande, behöver ju köpa tandkräm och kanske lite dip eller så... Vi får hålla tummarna, servicen här är rätt kass när det gäller jul-helgerna. Skulle handla lite inför vår resa till Sthlm, gav mig ut sent på eftermiddagen på juldagen och tänkte att till 18 borde de väl ha öppet? Tji fock jag, stora ICA hade stängt sedan ett bra tag tillbaks. Men på lilla ICA Nära hade de fortfarande öppet och fullt med kunder, trots att deras lapp med öppettider sa att de skulle stänga 16 så satt ägaren kvar kl 18 och som det lät så tänkte han göra det tills det var slut på kundströmmen. De hade alltså haft kunder non-stop sedan egentliga stängningstiden 2 timmar tidigare... Det tjänar de ju på, både vad det gäller pengar och framför allt deras rykte...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0