Gåstol eller inte

Jag vet att det finns väldigt delade meningar om gåstolar, vissa anser att de hämmar barnens utveckling och vissa anser att de främjar den...
Jag tror dock att många av de som tycker att den hämmar barnens utveckling med moitiveringar som "h*n glömde hur man gör allt annat" bara har barn som precis som Tess varit med att rulla är lata och bekväma av sig och bara tar det lugnt med vissa grejer en stund (som vår BVC-sköterska sa: "nu har hon bevisat att hon kan, då kan man fokusera på och fundera på hur man gör något annat istället")

Men vi köpte inte gåstolen för att det ska hjälpa hennes utveckling eller liknande, det är en leksak och inget hjälpmedel. Hon gillar den och då är det självklart för mig att hon får sitta i den då och då, dock inga långa stunder utan som mest ca 15 minuter i taget.
Tess är en väldigt aktiv 4,5-månaders tjej, hon tröttnar snabbt på att bara ligga på golvet eller sitta fastspänd i babysittern och med gåstolen får hon möjligheten att röra sig lite på egen hand där det är hon som har kontrollen, tyck vad ni vill och gör som ni vill med era barn och gåstolen så låter jag Tess använda sin, med måtta...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0