Dags för en ny vintermössa till babyn/barnet?

Dianas blogg har en tävling för tillfället där man kan vinna en kanonfin vintermössa till baby eller barn (man får själv välja vilken storlek och färg man vill ha om man vinner). Självklart är jag med och tävlar, och är du nyfiken och vill tävla du med så klicka här


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Diana - Gravid ♥

Kul att du är med och tävlar =)

2010-01-21 @ 18:56:12
Blogg/hemsida: http://dianasblogg.blogg.se/
Skrivet av: Linda

Ja ljuger nog inte om jag säger att jag hade nålar precis överallt, vilket jag inte märket förrän ja kommit upp på rummet efter uppvaket, Åh så nål rädd som jag är hajjar jag inte hur dom lyckades haha..

men nu är allt över, tacka gudarna för det...

2010-01-21 @ 22:20:40
Blogg/hemsida: http://lindahh.blogg.se/
Skrivet av: Isabel

Så fin hon är, din dotter :)

2010-01-22 @ 11:42:38
Blogg/hemsida: http://aizah.se
Skrivet av: Johanna - nybliven mamma

sv: okej, då ska jag kolla in det :) jag gillar kontantkort men just att tänk om man står där, i stort behov av hjälp, och så har man inga pengar på mobilen så man kan ringa nån. det ger mig lite oro :P

2010-01-22 @ 12:02:39
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Elly

Haha jag håller fullständigt med dig! Jag ville dock inte skriva "skitsnack" i inlägget med tanke på att släkten läser bloggen haha. De är oroliga att de inte ska gå vägen för vi hade nyligen en väldigt tråkig händelse där bebisen dog samma dag den föddes.

Men jag tänker inte lyssna på deras "åsikt" utan köra på de jag tycker är bäst. Sa också till dem att vem vet, bebisen kanske kommer för tidigt de är inte omöjligt. och då vill jag ha allt på plats :)

Jaså? okej? jo de tyckte de här att jag skulle göra ett UL till ifall inte moderkakan flyttat på sig. Så den itne ligger ivägen när bebisen ska komma ut :)

2010-01-22 @ 14:42:52
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/
Skrivet av: Elly

Jo tyvärr :/

Nää jag tror itne de va att den va långt ner för här där jag bor gör de alltid ett extra UL på de som har moderkakan i framvägg. Många som jag känner har haft moderkakan i framvägg och de har också fått göra extra UL :)



Visst att de är liten chans att man får missfall efter vecka 12 osv så kan de ju fortfarande hända. Jag tar inte nått i förskott dock. Jag tar dagarna som de kommer :)

2010-01-22 @ 14:54:12
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0