6½ vecka

Så har vi varit på BVC för att väga Tess... 6½ vecka har lilltjejen hunnit bli och viktökningen går fortfarande segt trots att hon börjat äta mer igen. Hon har bara gått upp 200 gram på 2 veckor och BVC-sköterskan börjar bli lite orolig för att hon är en sådan bebis som är nöjd utan att vara mätt, så vi ska fortsätta ge henne lite ersättning som kompliment. Längden ökar stadigt dock, så idag väger Tess 4805 gram och är 59,5 cm lång. Storlek 56 börjar bli litet när det gäller bodys men i byxor är det kanon, lång oc smal, precis som sin far ;)


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Linda

När han kom var han 49 cm lång och vägde 3400 g, men när vi åkte hem hade han gått ner till 3030 åh nu sju veckor senare är han 56 cm lång och väger 4920 g, =)

Så runt 700 g går han upp varannan vecka, Jag har inte så mkt att jämföra med, men han lägger på sig rätt duktigt måste jg säga, lång blir han nog aldrig verken ja eller hans pappa är speciellt långa =)

Hur går det annars med lilltjejen då? är hon snäll åh så?

kram

2010-02-12 @ 19:56:26
Blogg/hemsida: http://lindahh.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0