Recap

Nu var det visst ett tag sedan jag bloggade igen, ny design ska ordnas och jag ska försöka ta tag i bloggen ännu en gång. 
Jag har varit sjukskriven hela sommaren, mitt knä blir inte bättre och jag har diagnostiserats med osteokondrit, en skada/sjukdom i skelettet som gör att en liten bit vittrar sönder och troligen har en bit nu lossnat då jag fått "huggsmärtor". Den senaste veckan har jag haft ont konstant, oavsett belastning så remiss är skickad till ortopeden för en eventuell operation. I nästa vecka ska jag operera min handled som strulat i 2 år, hoppas att den operationen har önskad effekt. Specialisten jag pratat med kan inte garantera att det tar bort smärtan eller att gangliot inte kommer tillbaka i framtiden. Kan ju, utan att överdriva, säga att jag är tacksam över att vi har "fri" sjukvård i Sverige och att vi har högkostnadsskyddet. Jag har numera frikort så ska mer jävlas i min kropp får det gärna göra det nu.
 
Vad har hänt mer sedan senast? Vi har flyttat till radhus, lämnade nycklarna till lägenheten för en vecka sedan och kan äntligen koppla av helt från den och fokusera på att få ordning i trädgården inför vintern och nästa säsong. I helgen ska vi göra i ordning en upphöjning av den ena rabatten samt hämta hem båten som ska få stå i garaget så J kan pyssla med den när han får lust utan att behöva åka iväg långt.
Om en vecka börjar jag på Stockholms Universitet, försöker njuta av min sista vecka som sjukskriven genom att kolla på film, sticka och ladda för en höst full med kemiplugg. Jag har kommit in på ämneslärarprogrammet, åk 7-9 med matematik, kemi och teknik som "mina" ämnen. Hela första terminen består av en enda kurs, i kemi. Suckar djupt redan nu, mjukstart var det visst inte tal om. 
Jag får dock ett härligt break i november, då bär det av två veckor till Orlando, Florida. Ja, jag är sjukt laddad redan nu, min första flygresa någonsin. Barnen följer så klart med och det ska bli besök både på Sea World och på Disney World, vi kommer vara där över Thanksgiving så det ska väl upplevas det med.
 


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0