Lite uppdatering igen

Försökte mobilblogga igår men det gick visst inte så bra. Försökte säga att jag och Tess hade varit ute på stan här i Stockholm och fikat med underbart härliga Tova och charmtrollet Elliot. Tess och Elliot busade på ganska bra där ett tag. Men eftersom jag glömde/lämnade ju kamerasladden hemma så får ni vänta på bilderna tills vi kommit hem till oss igen.

Igårkväll var vi hemma hos Jimmys mormor och åt god middag, det bjöds på tacos vilket var ganska länge sedan för min del, säkert 2 veckor ;) Tess fick lite fina kläder också, och en fleecefilt med Hello Kitty på.
Och idag vetg jag inte riktigt vad som står på schemat. Jag ska fortsätta tjatra på Jimmy opm att jag vill ha pizza så får vi se hur det går.


Bilen och fiske

Det var troligen någon eller några som roat sig med att slå in rutor på bilar runt om i området i gårkväll och i natt, för glasmästaren vi lämnade in bilen hos hade fått in 3 stycken med samma "problem" den dagen. Kul nöje? Men senast på fredag eftermiddag ska bilen vara klar.
Polisanmälan gjorde jag direkt, så klart. Börjar bli lite van tyvärr, hade ju inbrott i min gamla Saab för ungefär 2,5 år sedan så jag minns liksom vad de brukar fråga efter...

Sedan åkte vi iväg till Bogesund och fiskade. Jag kan kasta och hålla i spöet typ, jag vägrar röra fisken och agnet, det fick Jimmy och hans pappa fixa. Var ett gäng år sedan jag fiskade senast men aldrig har jag fått så mycket fisk, fångade min första abborre någonsin (följd av ytterligare en drös abborrar av varierande storlek, den första var dock ganska stor). Och när det var dags att dra sig hemåt igen så gjorde jag ett sista kast med nästintill ingen mask alls på kroken och lyckades få upp en fin braxen, även den min första någonsin.
Jimmys pappas fru är thailändska och ville att vi skulle ta med alla mörtar och braxen vi fångade så nu har hon rensat och filéat dem hela bunten.


Skickar ett tack till idioten eller idiote...

Skickar ett tack till idioten eller idioterna som slog in rutan på våran bil... Tack så mycket, ni har gjort vår semester. :)



7 månader med världens finaste prinsessa

Vilken härlig morgon vi fick. Klockan var 9 innan Tess vaknade ordentligt och ville upp, ett bra sätt att fira sin 7 månaders-dag antar jag.
Det är läskigt, vår underbara tjej är 7 månader. För ganska exakt 7 månader och 10 minuter sedan tog de hål på fosterhinnorna för att skynda på förlossningen som verkade kunna dra ut på tiden trots en rejält nersjunken bebis och kraftiga och täta värkar. Sedan dröjde det ytterligare nästan 8 timmar innan hon väl var ute.
Det känns som igår, samtidigt som det känns som en evighet sedan. Och om mindre än ett halvår är vår lilla prinsessa 1 år.
Nu ligger hon och sover i sin resesäng här bredvid mig, det vackraste i världen


Jag har letat, och letat... Inte hade jag ...

foto0380 (MMS)

Jag har letat, och letat... Inte hade jag räknat med att det var på apoteket som jag skulle hitta mina efterlängtade nytillskott till badrumshyllan



vi passerar just nu Arboga, bilen har fått...

foto0375 (MMS)

vi passerar just nu Arboga, bilen har fått fräscha bromsar, Tess har sovit lite och nu leker hon med sin älg. Hörs sedan



Slut på friden

Idag har Tess krupit från vardagsrummet och in i vårat sovrum för första gången, med andra ord börjar hon röra sig mer och mer och fortare...
Och nu i kväll när jag kom upp från tvättstugan hade hon satt sig upp själv i sängen. Jag har sett under dagen att hon varit på g mot det men nu hade hon lyckats. Helnöjd var hon och satt och flinade mot oss och babblade som en tok. Hoppas hon är lika nöjd i morgon...


Längtar tills imorgon

Jag längtar tills imorgon, då ska jag få köpa mitt första par - nya - jeans på drygt 2 år. Mycket välbehövligt måste sägas.
Idag tvättas det för fullt här hemma, vi har massor som ska tvättas och vikas osv idag. Jag började redan igår men då strejkade den ena tvättmaskinen ett tag så det blev inte så mycket tvättat som det var tänkt.
Men nu är nästan hela lägenheten städad, ska dammsuga och torka golv sedan är det bara tvätt, packning och att försöka lägga undan massor av Tess urvuxna kläder som gäller.


Fixat

Så, jag har spenderat eftermiddagen med att pilla med en bloggdesign och har nyligen visat den för tjejen den är till. Nu ska den bara läggas in på hennes blogg så är den avklarad sedan. Den första jag gjort på blogspot. Nästa blir att ge mig på en på metrobloggen verkar det som, jättekul att få testa på de olika bloggportalerna, tack och lov är en hel del ganska likt så det går ganska bra men småbitar får man klura lite extra på.
Med andra ord har jag fått skapa en blogg på blogspot och en på metrobloggen (för enkelhetens skull), men de är bara till för att testa olika designer och grejer.
Börjar fundera på om det är dags för en ny här med snart, har en del bilder som jag är sugen på att ha i headern, men samtidigt är jag ju så förälskad i den jag har nu. Den känns liksom lite originell...


AF och planering

Nu har jag avklarat min kontakt med AF för denna månaden, skönt att inte behöva tänka på det mer.
Ska börja plocka lite här hemma tror jag, vika och lägga in all ren tvätt vi ahr och slänga ner den smutsiga i kassarna. Imorgon är det nämligen städning och tvätt som gäller hela degen så att vi kan packa på söndag.
Blir en "semester" i Stockholm i nästa vecka nämligen, bara koppla av (typ) från allt vad städande, matlagning och tvätt heter och bli lite bortskämda av Jimmys släkt.
Vi åker på måndag, men på måndag förmiddag ska vi in till stan och handla lite, jag behöver ett par nya jeans, desperat! Och så ska vi fylla på Tess matförråd som ska med. Annars har vi bestämt att vänta med storhandlingen tills vi har kommit hem igen, är ju onödigt att handla massor när man ändå inte ska vara hemma.

Och så är man ju så knäpp att man städar innan man åker bort, men visst är det underbart att komma hem till en städad lägenhet? Inte behöva fokusera på att städa och tvätta direkt då heller. Dessutom luktar det inte så kul efter en vecka om ingen går och plockar och har sig.


Extra resa...

I onsdags skulle jag gå till arbetsförmedlingen och lämna in min närvarorapport och göra en avstämning, men innan kollade jag deras öppettider för säkerhetsskull och vad får jag se? Jo just v. 29 och 30 har de semesterstängt, vad fan!!
Så idag får jag åka in till det stora kontoret i grannkommunen för att lämna min närvaroförsäkran och göra avstämningen där. Känns ju kul att åka 2,5 mil enkel resa för det, hade Jimmy fått sin föräldrapeng idag hade vi ju handlat samtidigt, då hade det inte känts lika onödigt som nu när han inte får pengarna förens på måndag...
Men då vet jag ju vad jag ska göra, bäst att kolla öppettider för säkerhets skull dock


Härligt uppvaknande -NOT-

Vad snäll våran fastighetsskötare är som börjar klippa häckarna runt om huset vid halv 8 på morgonen... Det blir ju snyggt, men när vi alla 3 låg och sov som små grisar så hade man ju inte haft något emot om han hade börjat 1 timme senare.

Gårdagen spenderades i Hjo, en glass nere i hamnen (Tess är ett glassmonster och jag skyller på hennes mormor och pappa ;) ) och en tur in på Hem och Hobby, jag ville ha nya ljuslyktor att hänga i sovrumsfönstret och det blev det också, jättefina var de när de var tända så jag är så nöjd så (för tillfället.)
Nu ska jag göra lite frukost och sedan får vi se vad dagen för med sig förutom oväsen och regn


Min stora tjej


Tess överraskade mig igår när vi var på BVC, jag hade ju hoppats att hon hade gått upp i vikt men min gissning var att hon skulle väga drygt 7600-7700 g (alltså en ökning på ca 200-300 g, precis som vanligt). Men busungen hade gått upp 560 g sedan senast (en månad sedan) och vägde 8000 g. Och längden hade också ökat, tack och lov, så nu har vi en "liten" tjej som är 70 cm lång...
♥ Stolt och glad mamma är jag

Så nu har hon ätit gröt till frukost (försölag från BVC-sköterskan) för första gången, ungen älskar ju all gröt hohn hittills fått smaka (hemmagjord havregrynsgröt, Sempers olika fruktgröter osv. Nu är det Nestlés havregröt med päron och banan som slinker ner i rask fart, det kan aldrig gå tillräckligt snabbt när det är gröt som serveras


Hem och iväg igen

Just nu försöker jag slänga på andra omgången med smink för dagen, samtidigt som jag bloggar

Jag har varit hemma i ungefär en timme från jobbet och precis kommit ut ur duschen. Var så skönt att känna att man blev ren från all skit som man stöter på på toaletterna när man städar, för de är ju absolut det värsta. Men jag skulle gärna slå vad om att de offentliga toaletterna som jag kommer i kontakt med på jobbet generellt sätt är tusen gånger renare än våran här hemma, de städas ju trots allt ordentligt dagligen eller varannan dag och ehmma städar man kanske en gång i veckan.

Snart ska jag väcka Törnrosa (tror nog att hon skulle fått heta Aurora ändå, precis som Törnrosa) och ge henne lite mat, sedan ska vi till BVC för att mäta och väga henne. Hoppas hon har gått upp sedan senast, och vuxit på längden. Annars blir det ju två månader utan längdökning. Ska även höra mig för kring maten, när ska man trappa ner på ersättningen, hur många mål ska hon ha/dag osv osv.


Jobbat

Det blev mer jobb än beräknat idag, fick rycka in och städa en avdelning på ett äldreboende också, själv! Det kändes väldigt stort måste jag ju säga, andra dagen någonsin på jobbet. Och jag fick precis ett samtal om att jag ska städa samma avdelning imorgon också så idag blev det drygt 5,5 h jobb och imorgon ska det bli ca 3 timmar. Men imorgon börjar jag inte förens 8 så det är ganska lugnt och sedan har jag hela eftermiddagen att mysa hemma, precis som idag..
Men nu längtar jag lite efter att Tess ska somna så jag får vila ordentligt, det är tufft att gå upp klockan 5, även om jag somnade om och fick stressa iväg sedan. Så så fort hon somnat så ska jag krypa ner jag också och läsa och kanske sova lite. Koppla av ordentligt åtminstone.

Kan även tillägga att hur tråkigt det än låter så är det riktigt roligt att jobba som lokalvårdare. Tiden går riktigt snabbt (än så länge) och man har att göra hela tiden. Visst är det tidiga mornar, men det innebär ju bara att man får komma hem desto tidigare, jag går visserligen hemifrån innan Tess vaknat men jag har verkligen hela eftermiddagarna med henne.


Klädsortering

Nu har vi varit hemma ett tag, blev en skogspromenad med Tess och hundarna, en film i soffan och ett par rundor kubb. Sedan var det dags att fika med mamma och pappa och sedan försöka stuva in det stora lasset med kläder och leksaker som de fått med sig från min syster.
Jag har spenderat ca 1,5 h med att sortera kläderna efter storlek, det blev en hel del, lite var redan urvuxet och en del kommer inte vara ivuxet på minst 1 år. Men gud vad fina en del av kläderna är. Jag ska tvätta och fota en del av det någon dag, och imorgon ska jag försöka lägga upp lite bilder på lite leksaker som vi fick också.
Tack så jättemycket C, jag hör av mig någon dag men Tess är väldans förtjust i kossan redan nu.

Nu ska jag göra mig redo för sängen, blir ungefär 5 h sömn innan det är dags att gå upp till jobbet


Rösta på min sko

Jag har faktiskt gett mig på att designa min egen sko i Nelly.com's tävling

Mina designade sko på NELLY.COM

Klicka gärna här för att rösta på min sko (och alla andra du gillar så klart)



Söndag

Jag har blivit riktigt dålig på att blogga, och kameran har jag nästan glömt hur den funkar.

Blev just en rejäl hårtuss fattigare eftersom Jimmy valde att hålla Tess precis bakom min rygg och sedan dra bort henne utan att ens tänka på att hon kunde ha grabbat tag i mitt hår (jag är van men oftast drar han inte riktigt så snabbt så jag hinner säga till innan håret är försvunnet från mitt huvud i alla fall)

Jag ska snart packa i ordning lite så ska vi åka och vara hundvakt över dagen åt mina föräldrar, hoppas vädret håller sig så att vi kan vara ute och busa, nu har vi fått tillräckligt med regn. Och imorgon ska jag jobba igen, fasar för den tidiga morgonen men det ska funka, det måste funka...


Sömn och smicker

Hua, vad trött jag blev efter mina 4 ynkliga timmars jobb. Skyller på den tidiga morgonen. Somnade vid 20-tiden igår och vaknade vid 7 i morse.
Gjorde en testdag igår med information och lite prova-på som lokalvårdare på kommunen. Faktiskt riktigt roligt än så länge, ska tillbaks på måndag och sedan ska jag få gå bredvid ett tag, men nu har jag åtminstone något även om det bara är timvikariat.

Fick en väldigt trevlig kommentar på facebook idag, jag spelar några av alla dessa facebook-spel och har en hel del vänner på facebook enbart för den sakens skull, människor som jag inte känner alls från alla möjliga delar av världen. Men en av dem frågade om det verkligen var jag på min presentationsbild, eftersom jag liknande en tjej i en av hennes favoritfilmer (hon kom dock inte ihåg varken filmens eller skådespelerskans namn.) Efter en snabbsökning på filmens handling på IMDb så kom vi dock fram till att det var Where the Heart is, med Natalie Portman. Jag måste påstå att det är ganska smickrande att få höra att man ser ut som en ung Natalie Portman.
Och min egen älskling har ju sagt någon gång att jag påminner om Julia Roberts stundtals, inte helt fel det heller...


Nervöst

Imorgon är det dags, imorgon ska jag gå upp innan Tess vaknar för att sminka mig, fixa håret, välja kläder och äta frukost flera timmar innan normalt.
Och det blir inget gos med Tess förens framåt lunch.
Gud so ovan man är vid att gå upp tidigt, och framför allt vid att jobba. Men samtidigt som jag är fruktansvärt nervös så ska det bli riktigt roligt, bara jag inte skämmer ut mig totalt.


Produktiv och lat förmiddag

Tess vaknade inte ordentligt och ville upp förens klockan var 8.45 så jag fick en skön sovmorgon. Sovmorgon lär jag inte få på torsdag dock då jag ska upp innan Tess vaknat för att, hör och häpna, åka och jobba.

Jag har en kompis och föredetta kollega som jobbar åt kommunen. Så jag fick numret till hennes arbetsledare och ringde upp. Snabba puckar och inget krångel så plötsligt ska jag dit på torsdag och träffa henne samt få testa på lite, 4 timmar till att börja med som en mjukstart. Sedan så får jag gå som timvikarie (om allt går som det ska).
Riktigt skönt, och okomplicerat, precis som man vill att det ska vara när man försöker få jobb.


Ligger i sängen och njuter av vädret... ...

Ligger i sängen och njuter av vädret... Har haft 32-33 grader idag, sedan en härlig och välbehövlig åskskur och perfekt och efterlängtat regn. Det har kommit lagom fort och lagom stora mängder uppdelat på flera skurar. Nu ska jag läsa och sova, så god natt på er



Drömmer om ny bil

Vi har börjat drömma om en "ny" bil. Den vi har nu är ju inte våran egentligen, det är mina föräldrars som vi ska köpa loss. Men den känns lite trång (dåligt benutrymme i baksätet och har vi vagnen med oss så blir det väldigt fullt i bagaget), så jag har börjat sukta efter en Volvo V40 elelr V70. Tar gärna en begagnad, för visst är de väldigt rymliga även när det gäller benutrymme?
Drömma går ju, fullt tillåtet också väl? Och ska det blli syskon behövs det ju en större bil så vi får plats med en syskonvagn och allt anant man behöver för en långresa till storstan o.dyl.


Tips tack

Vad ska man göra när det är så här varmt? Tycker så synd om Tess, vi håller ju på att smälta bort allihopa. Vad kan man göra för henne när man inte ens kan svalka sig själv? Och när det är så varmt vill hon inte äta något heller och dricka är inte mycket lättare att få i henne...
Hon vräkte i alla fall i sig gröten, precis som vanligt. Vi har dessutom börjat ge henne Nestlés GodNatt välling på kvällarna istället för ersättningen. Hon blir mättare på den och sover oerhört mycket bättre, började igår och då sov hon 12 timmar i sträck helt utan problem. Idag ville hon ha mer så jag hoppas hon sover lika bra trots värmen.



Smälter bort

Det är fruktansvärt varmt ute idag, vi har ca 32-33 grader i skuggan och det verkar tyvärr inte vara varken regn eller åska på ingång, det skulle behövas, båda delarna. Om det håller i sig blir det en tur till stranden sedan för att svalka av sig.
Och är det lika varmt imorgon så ska vi spendera en dag vid badet.

Jag längtar efter regnet, verkligen längtar! Skulle vara riktigt mysigt med ett rejält skyfall och åskoväder. Ge gräsmattan lite vatten så den kanske kan bli grön igen och rensa ur luften


Full rulle och blöjprat

Tess kryper runt på vardagsrumsgolvet som ser ut som en krigszon, hon har nämligen vänt upp och ned på den ena av sina leksakslådor så allt ligger utspritt på golvet
Igår kunde man ana hennes första TVÅ tänder i nederkäken och idag så känns den ena rejält. Tänk att man för några månader sedan längtade och såg fram emot alla dessa framsteg, nu så gläds man så klart men man blir smått förfärad över att det redan händer, hon är ju våran lilla skrutt. Men det kommer hon nog vara när hon är 25 också ;)
Nu är hon på g med att tömma ut den andra leksakslådan också

Var precis uppe på ICA och köpte färskpotatis till kvällens grillning, köpte ett paket med Liberos Up&Go-blöjor också för nu har vi använt den sista av de gratisblöjorna vi fick i Up&Go-boxen. Jag vet många som inte gillar byxblöjor till bebisar som inte kan stå och gå själva, men jag tillhör nog de som predikar för dem ändå. Nu när det är så varmt ute så är det guld värt att kunna låta henne bara ha blöja utan att riskera att hon tar av sig den själv (för det är hon bra på), så nu har vi ett paket med byxblöjor och ett med vanliga så vi har både till varma och mindre varma dagar. Dessutom har vi en drös med badblöjor liggandes
Men jag stör mig på att ett paket med 46 byxblöjor kostar lika mycket som ett med 60 vanliga


Vinn en solfilt hos Janni

Jag är med och tävlar om en valfri solfilt från handbyMiMa för ett värde av upp till 189 kr hos Janni.

Tävlingen hittar du här

Avslutas 16/7

 



Billiga leksaker

Varför envisas folk med att köpa dyra leksaker till sina småbarn? Tess favoriter just nu består nämligen av en tom Pepsi-flaska och en tom plastpåse-kartong... Fruktansvärt roliga, kan hålla henne sysselsatt i timmar...


BVC-samtal

Igår ringde jag till BVC, jag har ju inte känt mig riktigt bekväm med att vi inte ska dit förens i slutet av augusti med Tess, speciellt med tanke på att hon inte vuxit alls ppå längden från 5 till 6 månaderskontrollen och för att hennes viktökning, i mina ögon, är ganska skral (inte ens 200 g på en månad senast). Att då vänta 2 månader med att se så att hon växer ordentligt kändes inte rätt för mig så nu har vi fått en tid nu i juli också, bara en extra vägning och mätning.
I normala fall har jag ju gjort det på familjecentralen, men de har ju sommarstängt så nu är det bara bvc som gäller.


Tillbaka

Jag har verkligen inte haft någon blogglust de senaste dagarna, det kanske har märkts?
Just nu sitter jag på Facebook och gör ingenting. Tess sover och Jimmy fixar frukosten. Senare ska jag göra hemmagjord glass, igen. Gjorde en liten omgång senast för att testaoch det blev faktiskt riktigt lyckat, så nu blir det en större omgång i eftermiddag. Ska baka mer frukostbröd också, så vi har något att äta imorgonbitti.

Har ni alla en skön fredag framför er? Och är jag den enda som längtar efter regn?


Tävling hos SaraLager

Sara tävlar ut hela 3 paket från O.b
Intresserad av att vara med i tävlingen? Då hittar du den här


Tisdag förmiddag

Gud så segt det kan gå ibland, allting.
Idag har jag åtminstone fått tummen ur och kontaktat gymmet för att höra mig för om priser o.dyl. Vill verkligen börja träna mer regelbundet i höst med spinningpass och massa annat.

Tess tränar på att krypa på vardagsrumsgolvet och jag ska försöka städa här hemma tror jag. Känns ännu viktigare att hålla städat nu när hon tar sig runt mer än det gjorde förut, jag som är så dålig på att städa och som nästintill avskyr att göra det


Vinn 3 st dregglisar hos saratilling

Jag är med och tävlar hos saratilling om 3 valfria dregglisar från dregglis.se
Var med och tävla här du också


Tävlingen avslutas 10 juli


SPA-tema"helg" hos Diana, massor med tävlingar

Nu har Diana ytterligare en "temahelg" i sin blogg, denna veckan är temat SPA, helt klart värt att spana in




Tävla om ett Eco Lipcare kit från Creative Lounge, tävlingen hittar du här



Tävla om ett SPA kit från Dekkorate


Tävlingen hittar du här




Tävla om ett kit Hand Wash & Hand Lotion från Scottish Fine Soaps, sponsrad av Ikaros Interior
Den tävlingen hittar du här


Dyker det upp fler tävlingar i samband med temahelgen så lägger jag självklart upp fler länkar här, så håll utkiki detta inlägg eller kika in hos Diana


Jag har blivit poetisk...

Vädret är som livet,
Ibland regnar det, ibland skiner solen
Men ibland händer det att solen skiner trots regnet.
Tittar man då åt rätt håll så kan man få se en regnbåge
Och då är det bara att börja leta efter skatten vid regnbågens slut

Jaja, stundtals är jag både poetisk och filosofisk ;)


Bråka eller inte

Jag är nyfiken nu, behöver jag ringa och bråka med fk och af imorgon eller inte? Har jag inte fått mina pengar imorgon bitti så ringer jag så fort jag kan till fk för att kolla så att de har fått in min närvarorapport ordentligt, har de inte det ska jag bråka rejält med af för då är det andra gången som de slarvar bort min blankett och gör så att jag får vänta i ytterligare två veckor på mina pengar...

Jag ska se till att uppdatera bättre imorgon, just nu orkar jag inte med det riktigt så ni får nöja er med detta fruktansvärt tråkiga inlägg

God natt med er alla


Depression?

Jag har fortfarande inte ringt VC, får försöka se till att göra det i nästa vecka. Jag behöver komma i kontakt med någon terapeut eller psykolog eller liknande.
Vid Tess 3 månaderskontroll hade de ju ett litet frågeformulär för att kolla av så man inte drabbats av någon förlossningsdepression, och då var jag nästintill i himlen, inga problem alls. Men sedan dess har det tyvärr gått en bit utför och jag har börjat komma in lite i mina gamla banor och framför allt börjat ifrågasätt mig själv rätt så rejält.
Nämnde det på BVC senast och hon tyckte jag skulle kontakta VC så de kunde fixa en tid åt mig. Jag har alltid ifrågasatt mig själv och mitt värde rejält men nu har jag dessutom börat ifrågasätta mig som förälder, betydligt mer än vad som är nyttigt för både mig och Tess.
Jag har nog en hel del mer än bara mina känslor kring föräldrarollen att prata av mig, stor del av min skolgång är sådant som ältas fram och tillbaks i mitt huvud när jag kommer in i en dålig period, fram och tillbaks som en riktigt brant neråtspiral... Börjar jag må dåligt över något kommer allt gammalt upp till ytan ocksåoch då mår jag ännu sämre.

Bara så att det inte kommer massa skumma spekulationer, jag skäms inte för det men jag mår dåligt över det...


Gästbloggar

Påminner igen om att jag gästbloggar hos Familjebloggarna.se denna veckan. Där skriver jag en del som inte skrivs här, så för att följa hela min vecka rekommenderar jag en kik där med, så lång tid tar det inte ;)


Ibland kan man undra

Vart tar alla vänner vägen?

Hur många "vänner" kan man ha utan att ha några riktigt riktigt nära vänner?

Hur kan vissa människor med att reta och mobba någon för något och sedan umgås med någon som har/gör samma sak som den de retar?

Varför får vissa som är helt normalviktiga/smala för sig att intensivbanta bort massor med kilon?


Varför ska det vara så dyrt att bli medlem på ett gym?


Jag känner mig nog bara allmänt bitter ikväll, saknar den där riktigt nära vännen som känner mig utan och innan, vet allt om mig och finns där för att lyssna, den som vänder sig till mig när h*n har det jobbigt. Visst har jag Jimmy, men ibland vill man ha någon som man inte bor tillsammans med att prata med, stöta och blöta sina problem och farhågor. Allt är ju inte rosenskimrande i ett förhållande, eller som småbarnsförälder och det vore så skönt att ha någon att prata med även om de stunderna...
Jag måste verkligen ringa VC....


1 juli

Hur har det egentligen gått till??

Jaja, hoppas på att det blir dags för premiärdoppet i helgen, sägs ju att värmen kommer stegvis igen och att det ska bli runt 30 grader i helgen. Tyvärr innebär ju det en fullpackad badstrand så man får vara ute i god tid.
Jag borde egentligen ta och ringa vårdcentralen men jag skjuter nog upp det ytterligare några dagar, jag vet att et är dumt men samtidigt känns det löjligt att ringa dem också..



Rösta gärna på mig i Veckans blogg här


Jag fick sovmorgon

I morse sparkade jag upp Jimmy när Tess vaknade så att jag skulle få ligga och dra mig i sängen, resulterade i att jag somnade om och vaknade vid halv 10. Vad skönt det var! Men samtidigt lite läskigt för inte kände jag mig utvilad när jag vaknade, tvärtom.

1 juli idag, snacka om att tiden går fort! Det är ju lite läskigt att halva året redan passerat, jag som fortfarande har svårt att komma ihåg att skriva -10 istället för -09





RSS 2.0