Borta bra, hemma bäst

Jag har precis spenderat nästan en vecka hemma hos mina föräldrar med barnen. Skönt med avlastningen nu när jag är sjukskriven (sjukskriven till fredag pga en knäskada, eventuellt blir det förlängt eftersom knät fortfarande inte håller helt att gå så mycket som jag går på mitt jobb. Väntar på tid för magnetröntgen) och även att komma hemifrån. Barnen har haft vattkoppor i veckan så mycket vila har jag ju inte fått här hemma.
Passade på att köpa ny bil på vägen ner, hämtade på hemvägen.

Nu är det knappt en månad tills vi flyttar, räknar snart dagarna och inser att jag verkligen måste skaffa hem flyttkartonger i långa banor. Blir ingen lång flytt, bara ca 800 meter, men det kommer kännas så otroligt bra när vi väl kommit i ordning i vårt fina radhus. Nästan dubbla ytan + inglasad veranda, garage och egen trädgård. Himmelriket!


Buzzat Veet-produkter

Jag har, via Buzzador fått chansen att prova Veets nya vax-produkter, Veet Easy Wax Roll-on Kit och Veet Precision Wax & Care
Veet Easy Wax är en elektrisk produkt som värmer upp vaxet till en lagom temperatur och sedan kan man enkelt applicera vaxet i ett lagom tjockt och jämnt lager. Det finns två olika "munstycken", ett för benen och ett för bikinilinje och armhålor. Jag har vaxat förr men aldrig så kladdfritt som nu, smidigt och lätthanterligt. Jag har till och med köpt till "munstycket" för bikinilinjen som ska testas snart. Det enda negativa är nog priset, det är dyrare än de gamla hederliga vax-burkarna men oerhört mycket smidigare och mer lätthanterligt.
Precision Wax & Care är en slags vax-penna som man använder för att t.ex vaxa ögonbryn och överläpp. Jag har använt föregångaren under ganska lång tid, slår pincett alla gånger. Denna produkt innehåller även en efterbehandling med Aloe Vera, super!

Slutsats: Jag älskar dessa produkter från Veet, så smidiga att använda och med kanonresultat!


RSS 2.0