Intervju på måndag

Får gå på anställningsintervju kl. 8 på måndag morgon istället, kommer ju sova hela tiden.
Blir mer och mer förbannad på mitt nuvarande jobb, känns inte alls roligt längre. Behöver förhoppningsvis bara stå ut fram tills på tisdag, sedan hoppas jag på långledigt över jul-nyår och sedan börja nytt jobb igen.
Inte kul att hela tiden känna sig som en gäst och främlign på jobbet, alldeles för lite kontakt med kollegorna och så verkar många lite besvärade över att jag är hemma hos dem.
Jaja, står väl ut ett tag till, för pengarnas skull.


Förbannade jobb!

Fick heltidsjobb för några veckor sedan, men trivs inte överdrivet bra. Har nu hittat ett anant som de ville intervjua mig för imorgon, men självklart måste jag jobba just den tiden!!! GAAAAAHHHHHH!!!
Det är också ett heltidsjobb, med den stora skillnaden att jag har fasta arbetstider och en fast arbetsplats, vilket är väldigt väldigt uppskattat.

Hoppas de kan boka om intervjun till tidigare på dagen, så jag hinner ändå, vore skönt... Men vi får se...


Second Life-freak

Jag vet inte hur många som läser här, och hur många av er som har testat/hört talas om/känner till Second Life. Jag vet i alla fall att jag och sambon bestämde oss för att testa när det skrevs om det på Aftonbladet för en månad sedan. Och jag är beroende. Kan sitta hela kvällarna, har inte kollat på tv sedan jag började spela ungefär..
Second Life är, för er som inte känner till det, en virtuell värld. I den världen är jag en rolig, sexig strippa... :-) Jag har träffat massor av trevliga människor i både Sverige, Holland, England, Norge, USA, Belgien... Ja, nästan hela världen känns det som.
Massor av bra musik, roliga kommentarer och bisarra situationer.

När vi skulle testa så pratade vi igenom hur vi tillåter att den andre beter sig i spelet, och kom fram till att det är en annan värld... Vi har verkligheten och i SL får vi vara den vi vill, och med vem vi vill. Så länge vi inte sårar varandra. Kan väl säga att jag träffat på en jätterolig och charmig kille, eller kille är väl fel ord.
I SL är vi alla lika gamla, i verkligheten är han dubbelt så gammal som mig. ;-) Men vi har kul, dansar, snackar och umgås.

Rekommenderar alla att testa på SL någon gång, man kan träffa mycket roligt folk och man kan släppa loss. Inga problem att vara den man aldrig vågat vara eller göra sånt man inte vågat.


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag försöka skriva allt jag kommer på, och ibland kommer det säkert inte bli något alls. Är jag förbannad på något kommer ni få vet det, är jag glad kommer ni få veta det...


RSS 2.0