Landat

Har precis landat för kvällen känns det som. Har varit hemifrån ganska länge, åkte in till Norrtälje vid 12 för att gå på Unga Föräldrar på Familjens Hus och kom hem igen typ halv 5.
Träffade en logoped där och pratade lite med henne om vad vi kan göra för att hjälpa Tess nu när hon börjar få lite mer ord i sitt vokabulär. Tess fick även testa några övingar man kan göra för att träna barnet på att använda tungan ordentligt, slicka strössel från en tallrik, chokladsås på läpparna osv. Tess hade jättekul :)

Lustigt nog var det en av bebisarna där som hette Ellinor dessutom, och var någon vecka äldre än Ellie bara. Ellinor är ju inte direkt ett vanligt namn i hennes generation men världen är liten ändå.


Och så hoppas jag att åkpåsarna kommer imorgon, då kommer våran vagn bli den snyggaste i stan tror jag minsann. De får bli en födelsedagspresent till mig...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0