Mycket avklarat

Det har minst sagt varit en späckad förmiddag... Först tog vi en sväng till bilprovningen, bilen är numera laglig igen :D Åtminstone om man bortser från att ena halvljuset tydligen gått sönder, tack och lov ganska lätt åtgärdat.
Sedan åkte jag och Tess vidare till Elgiganten för att kika lite på tvättmaskinen jag tänkt att vi ska köpa sedan, fick åtminstone bekräftat att det var extrapris men att ordinarie pris bara är 1990 så det är helt ok ändå, behöver ju inte ha något avancerat bara den klarar att tvätta våra kläder så jag slipper krångla med tvättstugan varje gång sedan. Två småbarn och tvätta max en gång/vecka är ingen höjdare, speciellt inte närman är ensam med barnen. Verkar vara en helt ok maskin ändå utifrån varudeklarationen och vad jag kunde se på den, verkade lättanvänd framför allt.

Sedan blev det en tur på MAXI, eller vi började faktiskt på Lindex, behövde ju köpa hjälmmössa till Knyttet så det blev en blå och en rosa, så får jag lämna tillbaks den som inte "passar" sedan, sedan blev det MAXI. Nu har jag handlat så vi ska ha så vi klarar oss fram till löning på onsdag hoppas jag. Ikväll blir det tacogratäng och sedan så har jag lite olika alternativ att ta under resten av helgen och kommande vecka. Blir dock alltid dyrare än man tror när man ska handla känns det som... Ska bli betydligt bättre på att hålla koll på matpengarna nu, det har jag lovat mig själv och det tänker jag verkligen försöka hålla. Så jäkla svårt ska det ju inte vara!!!

När vi kom hem så somnade Tess direkt, så trött och grinig liten tjej så det var inte klokt, men det tackar jag för. Att gå i affärer med tjockismagen är inget kul längre...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0