Äntligen har julklapparna kommit på plats

I allafall i köket.

2 stycken nya knivar till vår knivsamling (ur Anders Petters Backaryd-serie, det är bara brödkniven som inte är det för tillfället), knivlisten och stavmixern med smidigt väggfäste. Knivslipen vi fick ligger i lådan, den är kanon, märktes verkligen att det blev skillnad på de gamla knivarna efter bara ett eller ett par drag i den.

Nu väntar vi på att få hem gångjärnen till den ena hyllan vi fick i julklapp, snyggt gjort när 3 av 6 gångjärn inte funkar som de ska. Ringde till kundtjänst igår och de skulle skicka iväg nya direkt så i början av veckan ska den andra dörren komma på plats, sedan är det bara en ram som ska upp, men vi har inte bilderna vi vill ha till den ännu. Fick en ram med plats för 3 foton av min syster m. familj och tänkte ha en ultraljudsbild på Tess, en på "Knyttet" och så en bild på dem båda tillsammans i mitten, den med dem tillsammans får med andra ord vänta tills i sommar. Ska framkalla en del bilder innan dess dock, har några som vi ska ha upp i hallen och några som ska vara i Tess rum...



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Lilla H

Vad fint och smidigt att ha dem på väggen. Önskar mig också riktigt bra knivar.

2011-01-15 @ 15:25:14
Blogg/hemsida: http://haleyborg.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0