Sommarkänslor

Sitter och lysnar på Oskar Linnros album Vilja Bli på Spotify, de flesta artister och låtar kan ajg liksom sätta fingret på varför jag gillar så mycket men just i detta fallet är det omöjligt. Skulle nog kunna drista mig till att säga att han är något av ett musikaliskt geni. Tror det är en blandning av hans röst, musiken (alla olika ljud som bygger upp helheten), texterna och känslan helt enkelt.
Både Från och med du och Genom eld ger mig enorma sommarkänslor, varför kan jag inte riktigt svara på. Får sådan lust att bara dra ner till stranden eller vandra längs en riktigt somrigt turistproppad gata typ i Gamla stan. Solglasögon, kortbyxor, linne och en glass i näven känns så jäkla rätt just när jag hör de låtarna... Även Annie Hall är mycket sommar på något vis, eller så kanske det helt enkelt är så att hela skivan är sommarkänslor, Oskar Linnros är sommar??
Hoppas värmen och solen håller i sig imorgon också, och hela helgen. Imorgon har jag tänkt att jag skulle ta med mamma och Tess till Hjo på eftermiddagen. Äta glass nere i hamnen och bara njuta av den underbara våren vi har fått, nästan så jag skulle vilja säga försommar redan nu. Och imorgon kväll kommer Jimmy hem, längtar som en tok efter att få ha en hel helg tillsammans igen.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0