Nu var det kvällen

Nej vet ni vad? Det blev ingen kamera med idag heller...
Däremot blev det både texmex-tallrik och kebab-baguette från mitt favoritställe på festivalen. Baguette-stället brann ner för ca 1,5 år sedan men nu har huset byggts upp igen och snart öppnar de på nytt, och jag är såååå glad för det. Bästa lunchstället när man varit på shoppingrunda eller krogkväll.

Sedan blev det storhandling på Maxi, ca 1800 gick kalaset på och då köpte vi både blöjor, storpack med välling och mängder med barnmat. Tess, som hade lyckats sparka av sig en strumpa i smyg i vagnen så det landat någonstans på Skövdes gator, satt i kundvagnen och skuttade och lät som en liten tok, hon var hur glad som helst och alla inne i affären tittade på henne typ, och ju fler som tittade desto gladare blev hon.
Köpte mig två t-shirts att ha på jobbet (och fritiden) också, mycket välbehövligt ska tilläggas.

Älskling står och lagar middag nu, så snart ska jag äta igen. Sedan blir det förhoppningsvis myskväll i soffan med de chips som inte åts upp igår. Imorgon är det vila och sedan gymmet som gäller, och tidigt i säng om man ska orka vara på jobbet 6.15 på måndagmorgon


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Gun

Det är så skönt att storhandla så där riktigt ordentligt så frysen och kylen är fulla. Ha en skön kväll och ha det bra på gymmet imorgon bitti.:)

2010-08-28 @ 22:16:33
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

sv: Ja lite lättare men tillräckligt svår. Haha, fy för montering! Det är då man uppskattar sig kära karl :)

2010-08-29 @ 15:23:29
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0