Panikstädning

Hur kommer det sig att det blir bättre städat när vi får panikstäda än när vi spenderar en hel dag med att städa här hemma??
Min mamma ringde och frågade om kaffet var klart förut, och vi hade inget kaffe hemma ens (jag dricker inte kaffe och sambon är ingen kaffemänniska i vanliga fall heller, han dricker när det bjuds) så de köpte med sig lite, och en kaka kom de med också. De hade varit tvugna att åka in och förnya lottoraden och tog då med sig en dryg liter blåbär som de hade plockat igår också. Så det var ju trevligt, men som sagt, panikstäda fick vi göra innan de kom. Diska, torka av alla bord, rensa bort alla pantflaskor osv osv.

Jag och mamma gick en sväng och kikade utanför 4an också, väntar fortfarande på sambons tentaresultat och håller tummarna för att ingen har snott lägenheten framför näsan på oss. Mamma verkade också tycka att det var bra läge på den i alla fall, med uteplatsen och radhuskänslan osv.
Och blir det så att vi får den så är det ju hon som ska hjälpa oss med att tapetsera om innan vi flyttar in. Hon påpekade även att det inte blir långt att flytta ;) Är kanske 100 meter, inte ens det så vi slipper släphyra och att bära ut, lasta, åka, lasta av och bära in.
När vi flyttade hit så var det inget kul att åka tillbaks till gamla lägenheten och flyttstäda, tar bara ca 30 minuter enkelresa, nu tar det inte ens en minut att gå så jo, jag föredrar nog denna flytten om det blir någon...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0