Ett litet mail..

Jag fick ett mail tidigare idag från en vän som jag har väldigt sporadisk kontakt med. Den här vännen har hamnat väldigt fel i livet och har tidigare vägrat inse att det är något han själv har valt och att det har varit fel väg att gå.
Han skrev i mailet att han är stolt över mig och att jag är en av de få som vågat vara ärlig mot honom, säga vad jag tycker och tänker och kritisera honom när han beter sig som en idiot. Just den biten gör att jag fuderar på hur normal en sådan vänskap är, där den ena parten kritiserar den andre, är brutalt ärlig och inte tvekar att säga till den andre att den beter sig som ett svin och att den måste skärpa sig eller skylla sig själv när allt går åt helvete igen. Men jag är glad att han uppskattar att jag skällt ut honom ett flertal gånger, att han börjar inse att han hade kunnat ha ett helt annat liv om han valt den andra vägen tidigare.
Det känns väldigt skönt att veta att jag fortfarande betyder något för honom och att jag fortfarande kan nå fram till honom när andra verkar gå bet, och jag hoppas han håller sig på rätt sida i fortsättningen, han har många år på sig att försöka ordna upp det han strulat till, men för hans familjs skull hoppas jag att det blir väldigt snart...

Ska nog ta och svara på det där mailet nu, fick en liten fråga som jag tror han behöver ett ordentligt svar på, hoppas bara att han orkar lyssna på vad jag har att säga nu...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Elly

Jo jag hoppas att du har rätt. Symptomen är dock inte desamma, men de är antagligen för att de är så när illamåendet försvinner. Dock så är de ju tillbaka nu:/

2009-09-21 @ 16:50:34
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/
Skrivet av: X

Sv: Ååh tack vad snällt av dig =D Nå, jag har väl lite idéer, men ingen helhetsbild över hur jag vill att det ska se ut till slut. Jag vill att det ska kunna reflektera det jag skriver om. Det kan ju vara lite svårt eftersom att jag skriver både sorgliga och glada saker, men jag litar på att du gör det bra =) Jag kan maila lite idéer och bilder (ultraljud) när jag vet vad jag vill =)

Tack igen!

2009-09-21 @ 17:22:05
Blogg/hemsida: http://egologi.blogg.se/
Skrivet av: Egoinas mamma

I slutändan är det de raka och ärliga som sitter kvar med långvariga vänskap! :D

2009-09-21 @ 17:41:26
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Skrivet av: Elly

Konstigt? för mina kompisar fick alla göra i vecka 12?

Plus att min mamma varit ute för många Missfall. Hon tyckte att jag skulle be om ett UL. Så då fick jag ett. Det är privat också så. Men ja tror nästan de gör ett vaginalt.

2009-09-21 @ 18:07:54
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/
Skrivet av: Elly

Förresten så har jag ju fått en tid? Du vet inte heller alla orsaker till varför jag ska åka o göra ett. Jag har kollat runt mkt och de står överallt att man visst kan göra UL i vecka 12. De görs tillomed från vecka 8. Så kanske man inte kan göra i din kommun men uppenbarligen i min?

Inte varit några att göra UL här för någon jag känner som varit i vecka 12.

2009-09-21 @ 18:16:59
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/
Skrivet av: Elly

Jag kan inte säga så mkt med tanke på att jag faktiskt fått en tid. Så då är de dem du får skriva till isf.

2009-09-21 @ 18:30:47
Blogg/hemsida: http://gravidnu.blogg.se/
Skrivet av: Gun

Du är verkligen en riktig vän som säger sanningen. Hoppas det går bra för din kompis.

2009-09-21 @ 19:38:24
Blogg/hemsida: http://horni.blogg.se/
Skrivet av: Amanda

Ärlighet varar längst, som man brukar säg! =) Och du lyckades ju uppenbarligen bra med det! Hoppas det går bra för honom! Kram. =)

2009-09-21 @ 22:45:55
Blogg/hemsida: http://hallonblad.blogg.se/
Skrivet av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Ska hålla tummarna för att han orkar lyssna och ta in det du har att säga. Och visst känns det skönt när man når fram!



Kram

2009-09-22 @ 18:50:00
Blogg/hemsida: http://flischyflaschoo.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0