Dagen i ord

Så har vi varit hos mina föräldrar och umgåtts med hundarna. Eller, vi var där i eftermiddags.
Gick ut på promenad i skogen och de busfröna sprang runt som galningar. Sedan lyckades Jimmy missa att se en spindeltråd som satt tvärsöver vägen och fick den i ansiktet, fick lite lätt panik och viftade med händerna för att få bort den (det var en rejäl tråd) så att förlovningsringen flög av och landade i gräset. Det tog oss en stund att hitta den igen kan jag ju säga, men vi lyckades.
Sedan gick vi ner till en liten skogssjö där hundarna plaskade i vattnet i full fart, luktade ljuvligt av blöt hund på vägen tillbaks till mina föräldrars hus, och backarna gjorde mig galen eftersom Jimmy nästan fick släpa mig upp för dem ibland. Klarade mig dock undan sammandragningar tills de sista ca 50 metrarna så det var en ganska lyckad promenad, tog oss lite mer än en timme att gå hela vägen men det var skönt. Svetten rann längs ryggen på mig däremot, regnjackan andas inte så bra... ;)
Sedan fixade vi i ordning varsin macka och jag tog en tallrik fil och flingor med russin och lite strösocker och så satte vi på Farbror Joakim och Knattarna i jakten på den magiska lampan (?) på DVD, nostalgitripp kan man ju lugnt säga. ;)

Nu i kväll så blir det pasta och köttfärssås och så ska vi titta på de två sista avsnitten av Överlevarna. Vad ska ni roa er med ikväll?


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Egoinas mamma

Hinner inte läsa ditt inlägg just nu, men vill bara säga att jag hoppas du inte tar illa upp. Jag tror ändå att det som ger en besökare är i första hand att man synas i andras bloggar med kommentarer. Jag själv klickar mig aldrig vidare på andras länkar. Ha en bra kväll!! Hoppas bebisen beter sig! :D

2009-09-12 @ 19:58:44
Blogg/hemsida: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0