En försmak på julen

 

Jag kunde bara inte låta bli... Detta är, enligt mig, en av tidernas absolut bästa jullåtar med hälig stämning och underbar text... Jag kan inte låta bli att nynna med och nu jäklar ska det börja spelas julmusik här hemma... (Förlåt älskling ;) )



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tina S

Joo men du ska ju sanrt ha!! Sjäklv ska man vänta till feb.. kommer ju gå i taket!! mjoo jag märkte det inatt, den ville inte vara stil något alls... Sen dock så har den ju mer utryme på mig än dig eftersom du är längre gången :P

2009-11-23 @ 17:57:28
Blogg/hemsida: http://onodiginfo.blogg.se/
Skrivet av: Sofie

Jo visst är det så, jag menar när är rätt tillfälle ekonomiskt? Bara för att båda har fasta jobb betyder itne det att dem ahr bättre ekonomi än en annan familj där bara 1 jobbar eftersom "bra ekonomi" egentligen innebär hur ansvarsfull man är med den ekonomin man har. Trots att man har två inkomster så kan man ha på tok för höga utgifter vilket bidrar till "dålig" ekonomi, medans den andre familjen kanske bara har 1 inkomst och den andra partnern har föräldrapenning tex, så kanske man har mindre utgifter och har då automatiskt "bättre" ekonomi.

2009-11-23 @ 18:35:04
Blogg/hemsida: http://fiiatheoneandonly.blogg.se/
Skrivet av: Isabel

Jag har haft riktigt svårt för att få tag på MVC idag så jag har inte fått till någon tid och jag som är så otroligt nyfiken på hur långt gången jag faktistk är, jag vill se den lille och jag vill veta ungefär när jag ska föda!

Jag har näst intill ingen möjlighet att ringa på dagarna då jag precis fått nytt jobb och jag måste vara med för att lära mig så min sambo ska ringa imorgon och boka tid åt mig.

2009-11-23 @ 20:55:38
Blogg/hemsida: http://aizah.se
Skrivet av: Isabel

Oj, det var verkligen tidig telefontid. Jag har ingen aning om tiderna här, men när jag har ringt flera ggr idag så har jag inte fått tag på någon vilket är konstigt. Hoppas att sambon har bättre tur imorgon.

2009-11-23 @ 22:06:50
Blogg/hemsida: http://aizah.se
Skrivet av: Isabel

Jag börjar ju jobbet kl 8-16:30 varje dag nu de närmaste fyra veckorna och jag måste verkligen vara med i början för att kunna lära mig det viktiga så jag kan inte ringa och ringa hela tiden heller, men min sambo får göra det imorgon så på ett sätt eller annat så ska det gå. Händer inget denna veckan så får jag försöka lösa det ändå.

2009-11-23 @ 22:21:48
Blogg/hemsida: http://aizah.se
Skrivet av: Sofie

Ja du ser, och det handlar säkert om prioriteringar. Jag menar det är inte så svårt att vara ekonomisk egentligen. Och jag vet att vi kommer fixa det, ekonomin är bara en sån liten del i det stora hela. Och känner vi oss redo, och planerar det här med ppillrena som vi gjort, ja då tycker jag vi har varit ansvarsfulla och verkligen är redo för att bli mamma och pappa :) Nu ska vi bara hålla tummarna för att jag blir gravid snart.. Jag hoppas på innan min födelsedag 26e februari :) Min mamma kommer upp till oss 27e februari och det hade varit så kul att få överraska henne då :)

2009-11-24 @ 06:42:46
Blogg/hemsida: http://fiiatheoneandonly.blogg.se/
Skrivet av: Madde

Hej där! Hur är det med dig idag? Kram /M

2009-11-24 @ 12:46:39
Blogg/hemsida: http://maddisenj.blogg.se/
Skrivet av: Tova

Åh, en riktigt fin låt det där!

Jag kommer nog vara i grym julstämning i år, efter att knappt ha brytt mig de senaste 5 åren i mitt liv...

Såå mysigt ju, plus att bebisen i magen sätter guldkant på hela december ;)

2009-11-24 @ 16:04:05
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Skrivet av: Nemo

ååh det är helt klart den mysigaste jullåten :)

2009-11-27 @ 17:42:48
Blogg/hemsida: http://nemoskrypin.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0