Bantningshysteri

Jag blir ärligt talat galen på alla dessa människor som "måste" banta och börjar med allsköns dieter bara för att de inbillar sig att de väger för mycket.
Kom tillbaka när ni inte väger 60-70 kg utan ligger på någonstans över 90 så kanske jag kan ta er på allvar. Innan dess anser jag att man inte behöver banta, däremot kanske man kan behöva lägga om sin livsstil och tänka på vad man äter och att man rör på sig för att må bra, inte för att vågen ska visa på några kilo mindre.
Dieter kan vara kanonbra, om man har problem av olika slag med hälsan, men varför denna vikthets???

Jag minns en av rubrikerna på Aftonbladets webb för några månader sedan, om bantningspiller. Vem uttalar sig om hur de påverkats av bantningspiller om inte miss fejkblondin Kissie, som att den tjejen behöver äta några bantningspiller?!

Nej, jag tycker mycket bättre om att läsa om de som kämpar på för att gå UPP i vikt, något som är bra mycket svårare än att gå ner i vikt eftersom du inte bara kan äta mer, man måste se till att röra på sig också. Min sambo är en sådan person som kan äta MÄNGDER utan att gå upp någonting, medan jag äter hälften så mycket av samma mat och lägger på mig massor direkt. Det enda sättet han kan lägga på sig vikt är att äta mycket, ofta och att träna för att bygga muskler, hans kropp verkar inte producera något fett alls. Det kan kännas otroligt orättvist men å andra sidan så vet jag att det är mycket lättare att gå ner i vikt än att gå upp i vikt.

Så snälla ni, ät så att ni mår bra men banta inte, det är långt ifrån den enda lösningen på världens problem.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0