Åkpåsedrömmar

Sitter och drömmer lite inför vintern. Har hittat en åkpåse jag vill ha till vagnen men det blir dyrt då, behöver ju ha två stycken och dessa kostar 800 kr/st

Den kommer från The Buppa Brand, tycker att vagnen behöver en rejäl färgklick och denna är ju helt underbar. 799 kr på babyshop.seTänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Linnea

Åh den har vi med till Nellie, lika gammal som din äldsta! Köpte den ungefär så här års förra året och den är helt kanon! Vi har dock med limegrönt foder inuti och de livar upp vagnen rejält :) Den ända nackdelen jag kan komma på är att den glider lite väl mycket och man måste liksom hålla i den när tösen sätter sig i vagnen för att den gärn vill följa med och då blir det tajt med "säkerhetsbältet". kram

2011-09-15 @ 21:31:34
Skrivet av: Isabel

Jag går i samma tankar. Vi måste verkligen ha en åkpåse nu inför vintern, men på något sätt känns det som om ekomin aldrig räcker till :/ Gillar dock de från Elodie Details :)

2011-10-01 @ 17:02:57
Blogg/hemsida: http://aizah.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0