Växtspurt?

Haha, försöker få ordning i Tess rum. Allt har verkligen blivit stående sedan flytten så man får ju skämmas lite. Har plockat undan massa kläder i 86 som är mer eller mindre urvuxet (onödigt att nöta på kläder som är på gränsen när andra passar bättre) och även gått igenom det vi ärvt i stl 98. Tänkte att vi skulle prova hur mycket för tora de kläderna var och blev nästan lite förtvivlad när 98 passade kanon, förutom lite långt i ärmarna men det är ju det mesta på mig också fortfarande... Får blanda lite 98 och 92 ett tag då, växtspurt utan dess like tror jag allt eftersom hon hade 80 så sent som i juni typ och 86 bara räckte i ca 3 månader.

Nu när jag sitter här och skriver kommer busungen ut från sitt rum med en kjol på sig, tagit på sig helt själv, rättvänt och allt... Vi är nämligen lite lata här hemma idag och springer runt i bara blöjan fortfarande ;)


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0