Vagnen är bestämd, men inte beställd

Tänker lägga in en beställning på vagnen i mitten av maj, nu när vi äntligen har kommit fram till vilken det ska bli


En Basson Duo ska vi investera i, dock kommer vi inte köpa den från barngrottan där bilden är hämtad utan från babytider som dels skickar hem vagnen (fraktfritt över 3000) och som dels är billigare på den. (De har dock inte rätt bild på sin hemsida, därav bilden från barngrottan)
Har kikat runt efter syskonvagnar som stämmer mot vad vi vill ha och har kommit fram till att det är denna som är "bäst". Basson ska dessutom vara Danmarks motsvarighet till BRIO och Emmaljunga, kvalitetsvagn med andra ord.
Fick även tips om ett youtubeklipp på en vagn som ser identisk ut med denna men ett annat märke som säljs i USA där en person testar vagnen med barn i olika åldrar, deras uppmätta mått på bl.a sittbredden, vikt på vagnen osv och även demonstrerar hur man fäller ihop den m.m. Verkar som en riktigt bra vagn på det man ser där också så jag känner mig nöjd.
Kan meddela att slutpriset på vagnen kommer hamna på en bit under 5000 kr också så för en helt ny vagn känns det inte som en stor summa.

Jag har jämfört måtten som ska vara på sittdelen och själva vagnen med våran enkelvagn och tycker att skillnaderna är minimala. Sittdelen i vår BRIO Nova är 28 cm bred, sittdelen i Basson-vagnen ska vara ca 25-26 så för vår lilla tjej ska det ju inte vara några problem, skillnaden är inte direkt stor.
Bredden på vår enkelvagn är ca 61 cm och Bassonvagnen är 74-75 cm, känns skrattretande nästan men gör att jag känner mig väldigt lugn med att vagnen kommer funka riktigt bra rent måttmässigt.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Viola, 21-årig tvåbarnsmamma

Ser ut att vara en riktigt bra vagn det där :)

2011-05-02 @ 16:31:38
Blogg/hemsida: http://mummyfied.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0