Friska familjen

Jimmy har äntligen börjat få mindre hosta men låter fortfarande som att han ska spy i sömnen var och varannan natt när han får en hostattack. Tess hostar inte lika mycket som under helgen men nu har jag fått ta allt istället. Varje hostattack är som knivhugg i ryggen och var tredje ungefär känns rejält i nedre delen av magen också. Dock är det inte lika torr hosta längre, den ger liksom med sig emellanåt så det känns som att det är på bättringsvägen. Tur att lillskrotan har hyfsat bra immunförsvar via bröstmjölken osv fortfarande, hon har hittills inte hostat alls så jag hoppas hon slipper.
Nu ska vi i alla fall packa ner barnen i vagnen och gå till affären en sväng, är så sjukt sugen på ostar nu så ikväll ska det bli halloumi, brie, Creme Bonjour med vitlökssmak, salta kex och lite god dricka har jag tänkt mig. Passa på nu när man har älsklingen hemma att njuta, har ju turen att ha två fantastiskt snälla döttrar :)



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Monica

hej

är intresserad av o köpa samma vagn som du har men finns inte o kika på i Gbg. inns de ngn negativt om den? Verkar de va trånga i sitsarna? ar även funderat över hur man har åkpåse på vintenr i eftersom de inte går o fästa... många frågor =)



mvh!

2011-06-26 @ 01:05:44

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0