Senaste dagarna

I fredags var vi på Skansen, tittade på djuren som orkade visa sig i hettan och sedan tog jag och Tess en tur in på Skansenakvariet. Hon var väldigt förtjust i babianerna och älgarna var visst en riktig favorit. Tyvärr har batteriet i kameran tagit slut så bilderna kan jag inte lägga upp förens vi kommer hem igen.
Igår var vi iväg på middag på kvällen, blev väldigt sent men jag hade kul när jag satt och spelade SingStar med svägerskan...

På tisdag ska jag på lägenhetsvisning när Jimmy är på jobbet, tog en sväng förbi och spanade in adressen redan igår så nu hoppas vi bara på att lägenheten funkar för oss och att vi får den (var en till som skulle titta på den), läget verkar riktigt bra åtminstone och det är ett lagom stort samhälle för min smak men ändå med bra pendelavstånd till Stockholm för Jimmys del. Jag är ju en sådan som börjar möblera i huvudet så fort jag ser ett rum där jag skulle kunna tänkas bo så det är kul att jag själv kan få gå på visningen och inte bara förlita mig på sambons tycke och smak. Denna lägenheten ska renoveras innan inflytt och vi får då välja tapeter själva (jag är bortskämd som aldrig hittills flyttat in i en lägenhet som inte varit nyrenoverad), alltid skönt att kunna få välja lite hur man vill ha det själv.
Tog även en tur till Norrtälje och fikade igår, riktigt härligt att ströva runt på gatorna där, helt kalrt ett ställe jag skulle kunna trivas


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0