1-årskontroll och vaccinering avklarat

Nu har vi precis varit på BVC för vaccination, läkarkoll och mätning+vägning av Tess. Vår långa tjej fortsätter vara lång med sina 78,5 cm och ligger precis vid medel på vikten med 9,85 kg. Lång och smal fortfarande alltså.
Läkaren ansåg att hon var fullt frisk och vaccineringen gick fint även denna gången. Lite gråt så klart men mindre än 5 minuter senare stod hon i väntrummet och babblade på för fulla muggar igen, det var till och med så pass att en av barnmorskorna på MVC kom ut i väntrummet för att se vem som pratade så glatt.
Tess har förmågan att "skälla" på en utan att skälla, hon blir stel som en pinne (tänk er Stefan och Kristers karaktär Birger, den stilen kör hon) och så pratar hon vääääldigt högt och bestämt, men glad som en lärka. Det var just den stilen hon körde med då, det är svårt att inte skratta åt henne.


Bilder på vår fina prinsessa på hennes 1-årsdag


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Patricia, Snart tvåbarnsmorsa <3

Vad söt hon är! :)

2011-01-04 @ 17:31:00
Blogg/hemsida: http://popblogg.nu
Skrivet av: Miiqa

Åh, vad stor hon har blivit! Jättesöt :D

2011-01-06 @ 20:16:48

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0