Än så funkar det

Ny vecka och nya tag på att införa nya rutiner. Tess har precis somnat, förmiddagsluren är åtminstone tillfälligt förflyttad till eftermiddagen vilket är precis enligt planen, hon har dessutom ätit lunchen innan hon somnat vilket också är helt enligt planen. Hoppas detta funkar som vi vill och att det håller i sig sedan, tanken är att hon bara ska ha en sovstund/dag numera istället för två som hon haft hittills, då kanske hon somnar ordentligt och kan sova bra hela natten i fortsättningen med.

Måste till affären och köpa matbröd sedan, det är ganska tomt på det om man säger så men för en gångs skull lyckades vi undvika att behöva köpa nytt på en söndag, det är vi bra på annars ;)
Blir en svängom med dammsugaren igen och så ska jag moppa golvet i köket och vardagsrummet, rolig sysselsättning. Jaja, måste ju göras om jag ska kunna få ordning till på fredag, alla gardiner här hemma måste bytas också, dags att verkligen slänga ut julen...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0