2 månader till BF ♥

Bara 2 månader kvar nu, och på något sätt känns det lite som att juni inte räknas utan att det bara är maj kvar, för i juni så ska ju min lilla älskling komma. Går jag över tiden maximalt så är det 82 dagar kvar tills jag får snusa bebis, men det tror jag inte att det är, allt känns som att det blir tidigare än så åtminstone. Det känns verkligen som att kroppen börjar förbereda sig med förvärkar och annat roligt och mindre roligt.
Någon liten del av mig tror och hoppas att det är max 65-70 dagar kvar, det ska jag kunna överleva, speciellt nu när sommaren känns så nära.
Idag har jag dock rejält konstiga "smärtor" i magen, ni vet den där lätta molande känslan man kan få när man är hungrig eller mätt? Något åt det hållet har jag haft sedan jag vaknade och det är inte hunger... Dammsög precis i köket och vardagsrummet och då kändes det ännu mer, men magen är inte hård så det är inga sammandragningar... Lite lätt att det molande går upp i bröstet också, som något lätt tryck i solar plexus-regionen och över lungorna. Jaja, hoppas det ska släppa snart, jag har inga problem med molande värk eller smärta o.dyl, så länge den inte är konstant som den är nu, då börjar det verkligen bli jobbigt och irriterande.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Lilly

Måste säga att jag till 100% diggar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-05-08 @ 13:34:37
Blogg/hemsida: http://smsalåna.nu

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0