Lite helg

Vart satan tog helgen vägen? Det är ju redan söndag!!! Imorgon börjar jag jobba kl. 6, som vanligt så det blir en relativt tidig dejt med kudden ikväll.
Dagen spenderas med att springa upp och ner till tvättstugan, ska bädda rent i våran säng och byta till mitt vintertäcke. Sedan ska jag försöka dra ett varv med dammsugaren i hela lägenheten, det kan behövas.

Igår var det klädbytardag, blev inte så mycket men lite tillskott i Tess garderob. Jag var på jakt efter pyjamasar men inte en enda hittade jag i stl 74, massor i 62 och 68 men ingen 74 som jag ville ha. Blev en liten jakt på tradera istället så jag hoppas på några fynd.
Blev en sväng till lekparken också tillsammans med en tjej från Unga Föräldrar-gruppen. Tess och hennes son busade på ganska bra ett tag, riktiga små frön. Var så härligt när vi gick dit och de satt i vagnarna och pratade med varandra.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Vi2blir3.se - Malin

Oj jäklar vad tidigt du började jobba! Då förstår jag att de blir en tidig kväll :)



Vad kul med en klädbytardag, perfekt för barnen :)

2010-09-05 @ 15:42:05
Blogg/hemsida: http://vi2blir3.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0