Klättermus

Gud så dålig jag är på att uppdatera, är dålig på allt numera. Ska se till att fylla i ansökan om barnomsorg och skicka in någon av de närmsta dagarna, det börjar ju bli dags. Troligen blir det dagisstart i mars för Tess, vi har föräldradagar så det räcker tills dess iaf.
Veckan har varit allmänt lugn, ett par turer in till stan har det blivit. En med älskling och en med mamma. Och idag har jag jobbat ett par timmar, lite extra klirr i kassan är aldrig fel.

Igår föll årets första snö här, och idag kom ytterligare lite. Ingenting ligger kvar på backen men det är härligt att se det.

Tess den busungen är för övrigt överallt där hon inte får vara och leker med allt hon inte ska leka med. Våra fina kartonger ska egentligen ner i förrådet (massor med urvuxna kläder och kläder i lite större storlekar för Tess) men de får stå kvar ett tag till som klätterskydd för bokhyllan tror jag. Verkar dock funka sisådär numera:



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Malin

sv: mjo det är mysigt med snö, men för min del så får den gärna vänta till december innan den kommer^^ vad har du för jacka som inte täcker magen?^^

2010-10-21 @ 22:42:41
Blogg/hemsida: http://obstinataragata.blogg.se/
Skrivet av: Malin

sv: jaså? här har vi inte fått nån snö som ligger kvar ännu^^ va kul, grattis! :) (lr vad man nu säger^^)

2010-10-22 @ 13:27:05
Blogg/hemsida: http://obstinataragata.blogg.se/
Skrivet av: Miiqa

Nu är de bara avsatsramp istället ;P Hälsa goseungen din!

2010-10-23 @ 08:33:37
Skrivet av: cajsa

Ja vi använder ngt städmedel från PLS, vet inte riktigt vad det heter men det är riktigt bra :)

2010-10-23 @ 22:49:06
Skrivet av: Tova

Hahah, ja det är inte mycket som får vara ifred där hemma nuförtiden... och man undrar ju hur de kan fatta vad man INTE vill att de ska leka med? :P



Och jaa, nog kommer jag bli lite nostalgisk angående badrummet. Dock får jag fortfarande lite otrevliga minnesbilder ibland, så ska på ett sätt bli skönt också... ;)

2010-10-24 @ 00:03:50
Blogg/hemsida: http://trasslet.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0