Helt slut, men nöjd

Då var Tess döpt... Blev en lång och extremt intensiv dag så nu ska vi bara slappa i soffan och göra absolut ingenting alls.
Tess var trött under själva dopet så hon skrek på ganska bra, och passade på att dra prästen i skägget. Sedan bjöds det på smörgåstårta och kokt korv med bröd, allt gick åt och alla verkade väldans nöjda (fick till och med lite beröm för att vi tänkt på att ha korv med bröd till barnen). Vi har dock MÄNGDER med tårta kvar, jag gjorde bara två chokladtårtor igår, och ahr lite mer än en hel kvar nu. Och det blev massor med kakor och bullar över också.

Alla verkade trivas bra, inga konstigheter mellan våra respektive släkter osv. Bilder kommer så fort jag får hem dem (Malin skulle bränna alla på en skiva och skicka sa hon, ca 200 bilder tror jag det blev.)
Tess har knappt sovit något idag så jag hoppas på en grymt bra natt

Alla var ganska imponerade efter presentöppnandet också, massor med paket men inte en enda dubblett, riktigt bra gjort måste ju sägas. Så nu har fröken massor med fina halsband och andra klassiska doppresenter. Fick även ett gipsset som vi ska ge oss i kast med imorgon eller så. Precis vad vi ville ha, hennes rum kommer bli kanonfint med alla fina presenter hon fick idag..


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0