Gårdagen i ord

Gudars sicken härlig dag jag hade igår. Först var jag på unga föräldrar och småpratade lite med de andra, Tess mumsade potatis, majs och kalkon och vi satt och pratade barnuppfostran, samsovning, mutor m.m
Sedan kom jag hem, Tess somnade som en stock i sin säng och jag satt och lyssnade på min senaste spellista på spotify. Innan jag vet ordet av kommer min mamma, hon skulle väl inte komma redan?! Men jo, klockan var närmre 2 och varken jag eller Tess var redo för att åka. Så det blev till att väcka lilltjejen och fixa en flaska till henne, vilken normal dag som helst skulle hon ätit gröt då men det hanns inte med.

Mamma skulle in till stan på privat sminkrådgivning på MUS (födelsedagspresent från oss) och jag och Tess skulle hänga med. Under tiden som hon var där så kikade vi (jag och Tess) runt lite i butikerna. Bland annat var jag inne på Telenor och frågade vad jag skulle kunna byta till för telefon om jag skulle välja att förlänga mitt abonnemang men slippa alla extra kostnader, konstaterade att det i princip bara fanns en telefon som är ungefär likvärdig den jag har som jag skulle kunna få gratis så jag får fundera på det, men sugen blev jag verkligen.
Sedan, när mamma var klar hamnade vi på HM's barnavdelning. Hittade jättefina somamrkläder så nu är Tess garderob utökad med fina linnebyxor, några t-shirtar och en härlig "klänning" med lila kortbyxor/trosor. Mamma hittade även ett par ljusrosa jeans i reahörnan, dock fanns de bara i tl. 74 men det blir ju lagom till slutet av sommaren, om inte tidigare.
Ett läckert nagellack blev det också, ska måla mina naglar med det sedan har jag tänkt mig.
Kom även hem med ett par örhängen från Glitter som jag suktat efter ett bra tag, sådana där stora pärlörhängen. Jag ska fixa lite bilder sedan så ni får se.

Sedan åkte vi till det andra köpcentret i stan och kikade på Kappahl (blev ett par "mamelucker" och en vit solhatt till Tess), Lindex blev det en jättefin klänning till henne. Och så blev det en sväng in på Cubus som resulterade i 3 linnen till mig.
Igår hade jag sådan ångest på morgonen för att jag inte hade några bra linnen/t-shirtar som jag kunde ha med mina leggins, ett problem som är fixat nu.
Dagen avslutades med varsin pizza och en glad tjej som fick gröt till kvällsmat istället.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0