Späckad vecka

Den här veckan känns som en händelserik vecka, kommer nog gå ganska fort...
Imorgon ska jag till barnmorskan. Jag började ju med minipiller efter efterkontrollen och har nu haft en rejälk jäkla blödning i 9 dagar, min mens har alltid varit ganska sparsam och max 4 dagar och den blödningen jag har nu känns ungefär som avslaget efter förlossningen... Så det ska kollas upp lite imorgon.

onsdag är det babylek, som vanligt. Denna veckan är NTF där och informerar om bil och cykel-säkerhet för småbarn, vi har visserligen redan införskaffat nästa bilstol men det kan vara skönt med lite info och feed-back på inköpet, och framför allt cykelbiten nu när sommaren närmar sig.

Torsdag är det unga föräldrar och direkt efter det ska vi åka och storhandla. Ska bli lika kul som alltid, jag gilalr verkligen att storhandla, men inte att betala ;) Vi ska även kika efter en vårjacka till Tess, jag tycker det känns dumt att ta på henne overallen varje gång man ska ut nu när det börjar bli varmare ute, den börjar dessutom bli för liten.

Fredag ska jag och mamma troligen åka och kika på lite heminredning, ska bli kul det med, vem gillar inte att kika på massa vårfint till hemmet? Dessutom ska vi fira in helgen med varsin pizza! Första pizzan på nästan 1 månad

Lördag är det födelsedagsfest/inflyttningfest hos en kompis så då ska mina föräldrar vara barnvakt medan vi umgås och har lite trevligt.



Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg här


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: J adet kan du få! Eftersom att det är så många som är med så tänkte jag starta allt i övermorgon :D

2010-03-22 @ 17:53:27
Blogg/hemsida: http://knoddenojag.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0