Varm dag

Idag har vi varit i stan och storhandlat. Blev mestadels till Tess känns det som men så tar ju hennes blöjor, burkar och ersättning en hel del plats också.
Bytte en body som hon fick av sin farmor också, tyvärr skulle den väldigt snart vara för liten så jag hade hoppats på att byta den till en likadan men i stl. 74 istället, tji fick jag. De har aldrig haft just den bodyn på Lindex här så vi fick pengarna istället och så blev det en body och ett par tunna jeans på Cubus.
Här hemma har vi det löjligt varmt, 28 grader i skuggan och nästan vindstilla. Inomhus är det i princip odrägligt så vi har fönstren på vid gavel. Tess ligger och leker på vardagsrumsgolvet och jag ska alldeles strax fixa gröt åt henne.


Hur gör ni när ni storhandlar? Hur ofta handlar ni?



Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

sv: Haha, det går ju bra nu när Leia tar nappen och inte stoppar in hela reklambladet i munnen. Hon älskar allt som prasslar :D

2010-06-28 @ 18:49:16
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0