Rörigt

Vi skulle egentligen vara inne på sjukhuset med Tess nu, fick en kallelse per post för ett tag sedan. Men så igår ringde jag dem och frågade varför, det enda jag kunde tänka på var om det hade med hennes andning att göra trots att läkaren som undersökte henne senast sa att det kommer växa bort. Och numera hörs det nästan aldrig så vi har inte tänkt på det mer. De bokade dessutom in 6 månaderskontrollen så att samma läkare skulle kunna undersöka henne igen då, så varför skulle vi till barnmedicin idag när vi ändå ska på läkarkontroll nästa vecka?
Först fick jag prata med en receptionist som inte kunde säga något direkt utan skulle leta reda på en sköterska som skulle ringa upp.
När hon väl ringde upp så visste hon ingenting mer än att de inte ens hade en journal på Tess. Men hon skulle försöka höra med läkaren vi skulle träffa och sedan ringa tillbaks, men vi hörde aldrig av henne igen igår så vi sa att vi skulle skita i att åka in. Det hon sa kunde tolkas som att hon skulle ringa om vi behövde komma in.
Nu på morgonen ringde hon och frågade vad vi hade bestämt igår, det hade tydligen blivit så rörigt när hon försökte kolla med läkare osv men hon tyckte också att det var onödigt om Tess ändå inte har några besvär och det knappt hörs något rossel alls längre. Så nu är det 6 månaderskontroll i nästa vecka istället.

Rörigt? Ohja, känns lite som att huvudet snurrar runt just nu när jag försöker skriva om det...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0