Bilen och fiske

Det var troligen någon eller några som roat sig med att slå in rutor på bilar runt om i området i gårkväll och i natt, för glasmästaren vi lämnade in bilen hos hade fått in 3 stycken med samma "problem" den dagen. Kul nöje? Men senast på fredag eftermiddag ska bilen vara klar.
Polisanmälan gjorde jag direkt, så klart. Börjar bli lite van tyvärr, hade ju inbrott i min gamla Saab för ungefär 2,5 år sedan så jag minns liksom vad de brukar fråga efter...

Sedan åkte vi iväg till Bogesund och fiskade. Jag kan kasta och hålla i spöet typ, jag vägrar röra fisken och agnet, det fick Jimmy och hans pappa fixa. Var ett gäng år sedan jag fiskade senast men aldrig har jag fått så mycket fisk, fångade min första abborre någonsin (följd av ytterligare en drös abborrar av varierande storlek, den första var dock ganska stor). Och när det var dags att dra sig hemåt igen så gjorde jag ett sista kast med nästintill ingen mask alls på kroken och lyckades få upp en fin braxen, även den min första någonsin.
Jimmys pappas fru är thailändska och ville att vi skulle ta med alla mörtar och braxen vi fångade så nu har hon rensat och filéat dem hela bunten.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Tova

Hehe, det är lugnt! Tack för igår, och hoppas ni får en lyckad resa hem sen :)

Kram

2010-07-31 @ 10:03:04
Blogg/hemsida: http://trasslet.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0