AF och planering

Nu har jag avklarat min kontakt med AF för denna månaden, skönt att inte behöva tänka på det mer.
Ska börja plocka lite här hemma tror jag, vika och lägga in all ren tvätt vi ahr och slänga ner den smutsiga i kassarna. Imorgon är det nämligen städning och tvätt som gäller hela degen så att vi kan packa på söndag.
Blir en "semester" i Stockholm i nästa vecka nämligen, bara koppla av (typ) från allt vad städande, matlagning och tvätt heter och bli lite bortskämda av Jimmys släkt.
Vi åker på måndag, men på måndag förmiddag ska vi in till stan och handla lite, jag behöver ett par nya jeans, desperat! Och så ska vi fylla på Tess matförråd som ska med. Annars har vi bestämt att vänta med storhandlingen tills vi har kommit hem igen, är ju onödigt att handla massor när man ändå inte ska vara hemma.

Och så är man ju så knäpp att man städar innan man åker bort, men visst är det underbart att komma hem till en städad lägenhet? Inte behöva fokusera på att städa och tvätta direkt då heller. Dessutom luktar det inte så kul efter en vecka om ingen går och plockar och har sig.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

sv: Ja, man ser att hon försöker ta i mer med benen nu. Nu kan man hitta henne lite varstans.. och snart blir det värre :D

2010-07-23 @ 17:26:58
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

sv: ja visst va den! jag som inte ens gillar rosa gillar den :P

2010-07-23 @ 18:18:14
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

TrackbackRSS 2.0