Zzzzzzzznark

Jösses så trött jag är! Tess har varit lite orolig i eftermiddag och var nog på gränsen till att bli övertrött, så jag lade mig i sängen tillsammans med henne så att Jimmy skulle få räkna matte i fred. Sedan så sov jag i 1,5 h, det var INTE meningen!!! Men jag kan villigt erkänna att det var väldigt skönt, nu känner jag mig väldigt trött istället dock.

Ikväll ska jag titta på skidstafetten, sedan tänker jag nog sova tidigt för imorgon blir en lång dag. Först ska vi till unga mammor, imorgon börjar vi 30 minuter tidigare än vanligt eftersom vi ska äta frukost gemensamt där. Sedan hinner jag knappt komma hem igen innan jag och Tess ska till BVC på läkarbesök. Ska bli spännande att se hur lång och tung vår lilla prinsessa är nu, skulle nog gissa på att hon väger drygt 5,5 kg och har lyckats bli 61-62 cm, vi får se som sagt. Sedan ska vi försöka röja lite lätt här hemma igen eftersom min mamma kommer förbi en sväng på kvällen för att vara barnvakt. Jag och Jimmy ska ut och äta tacobuffé och fira att vi varit förlovade i 2 år nu i helgen. Det ska bli skönt att kunna äta i lugn och ro utan att "riskera"att Tess vaknar och vill ha all uppmärksamhet, men jag kommer sakna henne något enormt även om det bara är för en eller ett par timmar, tid som hon oftast sover ändå.

Imorgon bli det kanske lite snålt med uppdaterande med andra ord, vi får väl se vad som hinns med...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Sara - Alicias mamma & Gravid

ååå vilken mysig header!

2010-02-24 @ 18:23:51
Blogg/hemsida: http://saralovdahl.blogg.se/
Skrivet av: Lindsey

va snällt :) ska se om ja hitta nån bra bild =) är de genom photoshop du fixar?

2010-02-24 @ 22:57:36
Blogg/hemsida: http://creadiem.webblogg.se/
Skrivet av: Lindsey

haha aa de är sant :P själv tycker jag med de är kul med kort o sån, men fattar verkligen inte photoshop så de överlåter ja till nån annan :P

2010-02-24 @ 23:10:49
Blogg/hemsida: http://creadiem.webblogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0