Inget att göra, ändå hinner man inte det som ska göras

Jag vet ju vad jag har att göra idag åtminstone, har tvättat sedan strax efter 7 i morse och det verkar inte finnas någon ände på eländet. Har snart betat mig igenom en kasse med tvätt, bara två kvar och de är de lättare av de tre (vi färgsorterar allt från scratch så en med mörkt, en med ljust och en med färgat, har snart tagit mig igenom den med färgat så det går ju åt rätt håll).
Snart blir det till att springa ner igen och hänga upp en maskin och starta en ny. När vi flyttade in kunde man ganska lätt få tvättid inom 2-3 dagar, nu är det minst en veckas framförhållning som gäller om inte mer. Hur sjutton klarade jag mig när jag bodde i min första lägenhet där man hade 3 timmar på sig bara? Då var det mina kläder och Jimmys, varannan vecka lyckades jag boka in och så som sagt två maskiner och 3 timmar, men jag hann nästintill ALLTID klart helt på den tiden, hur gjorde jag? Nu har man hela dagen och plötsligt hinner man bara hälften.

Ska dessutom dra ett varv till med dammsugaren i hela lägenheten och torka alla golven, grönsåpa blir det så här till jul istället för Ajax, luktar verkligen juligt. Jimmy ska ta ner vårat gamla akvarium till förrådet så vi kan ställa granen på plats också. Tänk att man inte har något att göra och ändå inte vet hur man ska hinna med allt innan jul, det är ju för katten julafton i övermorgon!!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0