Helgplanering

Nu har vi bara 2 julklappar kvar att införskaffa, känns kanon att snart vara färdiga med allt det. Har bett syrran köpa klappen till svärfar och så hittade vi något till systrarnas makar. Bara svägerskan och lite till ena systerdottern kvar innan ajg kan lägga allt fokus på allt anant som ska fixas innan jul.
Bland annat ska jag försöka baka lussekatter, städa ur vårt stora akvarium och lägga ut annons på blocket, tvätta, byta gardiner och börja med julstädningen... Hur sjutton ska man hinna med allt det samtidigt som man ska vara hundvakt hos mamma och pappa fre-lör? Snor väl deras tvättmaskin för att få lite mer avklarat kanske, det funkar ju åtminstone så slipper jag ha allt att försöka hinna med på lördag eftermiddag. Vi har så sinnesjukt mycket tvätt så jag vet inte hur jag ska hinna tvätta allt innan jul, på något vis ska jag lyckas men ibland önskar man ju att man hade egen tvättmaskin.

Det råkar inte vara någon som är på jakt efter ett 120 liters-akvarium inkl. svart möbel, ni kan ju hojta till i så fall innan jag lägger upp annonsen på blocket.


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Vi2blir3.se - Malin

Men åh vad är de jag ser, väntar ni en till :) grattis! När är ni beräknade? Vilken julklapp, återigen stort grattis!

2010-12-09 @ 21:17:45
Blogg/hemsida: http://vi2blir3.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0