Varför ska alla vara hobbyexperter på småbarn??

Jag tycker hela tiden man läser om alla råd som folk kommer med, framför allt angående småbarn.. Gör si, gör inte så osv. Men personligen tycker jag aldrig att jag märkt av något sådant, är jag ovanlig då? Men missförstå mig inte, jag tycker det är skönt. Råd är jättebra att få, men jag är Tess mamma, jag är den som bäst vet hur just hon funkar och vad hon gillar och inte gillar. Undrar jag något så frågar jag men jag klarar mig utmärkt utan att alla andra ska säga tusen olika saker om samma sak.
Däremot var det oerhört intressant att få prata med dietisten på Unga Mammor idag, inget dömande någonstans om mat osv utan bara konkreta fakta och små tips, precis som man vill ha det. Och dessutom var hon så mänsklig när hon pratade om sina egna barn, hur hon hade känt det när de var små och de "misstag" som hon själkv gjorde med deras kost.

Vi pratade även lite om magsjuka eftersom flera av oss där hade haft det senaste veckan, och vi pratade om det gamla knepet med avslagen cola (som nu påstås att det inte funkar), men det sa dietisten att det kan funka för det är socker, lite salt och vätska i ett, precis som vätskeersättningen man kan köpa på typ apoteket...


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Linda - mamma till Lovina

Hej!



Har en tävling i min blogg som jag tror att du skulle gilla:



http://lindet.blogg.se/2010/april/vinn-varmedjur-fran-ljuskraft.html



Om jag redan tipsat så ber jag om ursäkt för tjatet;)



Ha en fin dag !



Kram Lindet

2010-04-22 @ 16:24:47
Blogg/hemsida: http://lindet.blogg.se/
Skrivet av: Knyttets mamma

Cola är ju en billigare variant i så fall. Bra att veta att vätskeersättning är en rip off...

2011-10-10 @ 17:11:19

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0