Sönderstressad och uppochned

Dagen har varit helt uppochned. Jag hann till dopsamtalet och det var riktigt trevligt att träffa min gamla konfirmationspräst igen. Träffade även konfirmationsledaren Kerstin "Vad man känner sig gammal när ens konfirmander får barn", hon ser inte en dag äldre ut än hon gjorde då för ca 8 år sedan när jag konfirmerades. Jag valde dessutom att inte påpeka att den ena tjejen i min konfirmationsgrupp fick sin dotter ca 3 veckor innan vi konfirmerades...

Dopsamtalet gick ganska snabbt och jag hann till och med få tag på pappa, som inte hade hunnit för långt, så att vi fick hem våra bokhyllor idag. Så hela kvällen har vi byggt ihop bokhyllorna och ställt in pärmar, böcker och allt annat som skulle upp i hyllorna. Dessutom har vi borrat och skruvat upp tavellisterna i Tess rum och fått upp lite tavlor på väggarna, nu ser det ut som ett barnrum!

Men, jag skulle ju baka kakor ikväll, no way att jag ställer mig och gör det nu! Nu ska jag småplocka lite till sedan ska jag sova, är helt slut nu.

Nu ska jag sluta babbla, men jag måste bara säga att det var enormt roligt att se hur många kommentarer jag fått under eftermiddagen. Jag ÄLSKAR när ni kommenterar!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Åsa

Du verkar ha fullt upp :)

Ja visst är de skoj att träffa människor som man "umgicks" med på yngre dar! :)

2010-04-30 @ 10:33:24
Blogg/hemsida: http://blommis86.blogspot.com

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0