Förvirrad

Ursäkta gårdagens uteblivna uppdatering..

Lilltjejen växer så det knakar på längden men viktuppgången planar ut igen. Känns lite hopplöst när hon äter som en häst men ändå inte går upp ordentligt, men BVC-sköterskan tyckte inte det var så konstigt med tanke på att Tess är sjövild. Hon låg och skrek, sprattlade, snurrade och flaxade med armarna hela tiden (glad som en lärka).

Fick bara in en enda gissning så han var ju självklart närmast, dock var det ju en mycket bra gissning Fredrik kom med. Hans gissning var 66,5 cm och 6850 g. Tess var just 66,5 cm men vägde dock bara 6635 g, men bra gissat alltså.
Allt annat såg helt normalt ut, lång och smal tjej är det vi har.
Och att hon får smakportion till lunch och sedan gröt på eftermiddagen tyckte hon lät alldeles utmärkt, tyckte till och med att vi skulle försöka öka på ganska snabbt så hon får ca ½ dl gröt så snart hon bara tillåter det själv. Det kan kanske hjälpa henne med viktökningen lite. Så vi ska väga igen om 2 veckor bara för att hålla lite koll.

Nu ska jag fixa lite lunch till mig själv, sedan är det dags att åka till grannkommunen för att träffa prästen och prata inför dopet (tänk, jag hade totalt gömt det ju, tur att jag bloggade nu ;) ). På söndag är det ju dags så vi har att göra. Ska baka också sedan, glömde dock köpa mjölk till bulldegen, får göra det på vägen hem sedan. Och lunchen hade jag ju tänkt köpa på pizzerian där, alltså jag är totalförvirrad idag. Nej, jag gör mig nog en sallad ändå, lite billigare även om det var billig lunch jag hade planerad.
Får hem våra möbler i eftermiddag också, har åtminstone inte hört något om att de inte fanns hemma denna veckan, det enda pappa ringt om var för att fråga vilken färg det var vi skulle ha på stolen till Tess. Så i kväll ska vi bygga bokhyllor och fixa och dona med det också. Underbart!


Tänk på vad det är ni skriver i kommentaren.
Alla rena Bloglovin'-förfrågningar och reklam-kommentarer tas bort, och alla trakasserier/kränkningar o.dyl polisanmäls (tänk på att även anonyma kommentarer har en ip-adress)

Dubbelkolla gärna er eventuella hemside-adress och att ni inte publicerar anonymt (om det inte är det ni vill göra)
Kommentarer
Skrivet av: Johanna - mamma till Leia

En lång och smal tjej minsann, hoppas det med vikten ordar upp sig. Här är man fasen aldrig på bvc så man har ingen aning om hur stor leian är nu. lite trist. lycka till med dopet! :)

2010-04-29 @ 13:28:55
Blogg/hemsida: http://johannaostblom.blogg.se/
Skrivet av: Sandra [2barnsmamma]

Nu kan du vara med och tävla om den populära tyllkjolen till din dotter! http://sandrastomberg.com/?p=1697

2010-04-29 @ 15:36:02
Blogg/hemsida: http://sandrastomberg.com
Skrivet av: Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

Hon är lika lång som Leon, fast 1kg lättare ;)

2010-04-29 @ 16:06:49
Blogg/hemsida: http://majbebis08.blogg.se/
Skrivet av: Fredrik

Himmel så bra gissat dårå haha!



Tur att det går åt rätt håll med la familia! :P

2010-04-29 @ 18:44:31
Blogg/hemsida: http://fredd-wermland.blogspot.com
Skrivet av: Diana - Nybliven mamma ♥

Vi ska också mäta min lilla snart, spännande! =) Förresten, jag ska snart ha tema barnkläder i bloggen, då kommer jag att ha tävlingar, recensioner, skriva om mina favoritbutiker på nätet, visa barnkläder, och komma med tips. För att så många som möjligt ska kunna delta i temahelgen har jag nu en liten tävling på bloggen. Var gärna med och delta! :) KRAM

2010-04-29 @ 20:27:40
Blogg/hemsida: http://dianasblogg.blogg.se/
Skrivet av: carolina

åh vad kul med dop, det ser jag fram emot sen när vi ska ha för vår lilla tjej! skönt att allt gick bra på mvs :)

2010-04-29 @ 20:42:19
Blogg/hemsida: http://acarolinas.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback



RSS 2.0